Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.068
  • Stadion: wiskers Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4864
wiskers KTS Żabcie
424 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 45.9
very good Schieten good
good Passen solid
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Emery verovert de bal door een tackle van achteren. Galaschek onderschept slim de pass. Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sousa geeft een lange en hoge pass. Pappada maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - KTS Żabcie 0:1

6e minuut.
Mares passt de bal zonder na te denken. Csáki heeft problemen om de bal te vangen. Csáki passt de bal in één keer door. Miñambres rent richting de bal. Miñambres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Vascu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galaschek met de inworp. Sousa is nu in balbezit. Sousa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Csáki passt de bal in één keer door. Miñambres rent richting de bal. Heinbockel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Heinbockel krijgt een gele kaart. Miñambres raakt geblesseerd tijdens het duel. Miñambres kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wiskers - KTS Żabcie 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiskers 67%, KTS Żabcie 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wiskers - KTS Żabcie 1:1

47e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Utopil zal de hoekschop nemen. Dudnic geeft een lange en hoge pass. Miñambres bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñambres haalt uit met een fantastische trap. Milion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - KTS Żabcie 2:1

50e minuut.
Mares verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Dudnic de bal. Dudnic probeert naar een medespeler te passen. Miñambres heeft problemen om de bal te vangen. Miñambres draait met de bal, schiet en ... Milion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Miñambres heeft problemen om de bal te vangen. Csáki rent richting de bal. Miñambres is nu in balbezit. Miñambres haalt uit met een fantastische trap. Milion werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - KTS Żabcie 3:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dandolo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Satılmaz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Viamont kopt de bal weg. Pappada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mares schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mares krijgt een gele kaart. Pappada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sousa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Turan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Viamont kopt de bal weg. Dudnic met een sublieme pass. Văn Phú heeft problemen om de bal te vangen. Miñambres bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñambres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Rezende speelt de bal door. Miñambres rent richting de bal. Csáki rent richting de bal. Miñambres rent richting de bal. Miñambres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiskers 40%, KTS Żabcie 60%.
wiskers - KTS Żabcie 3:1