Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warta Gorzów Iras Plon Garbatka
Full 532 Tactiek iras3
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 50.5
adequate Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Benítez speelt de bal door. Daar is Lewera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartkowiak geeft de bal voor. Lewera probeert de bal met de borst te controleren. Lewera haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów - Iras Plon Garbatka 0:1

15e minuut.
Basarić passt de bal met de wreef. Decebal is nu in balbezit. Decebal passt de bal met de wreef. Basarić rent richting de bal. Basarić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Decebal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sarafov de bal. Lewera verovert de bal door een tackle van achteren. Lewera draait met de bal, schiet en ... Asma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów - Iras Plon Garbatka 0:2

33e minuut.
Benítez kopt de bal weg. Niezbędny geeft een lange en hoge pass. Tarasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Lewera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Rüssel met een sublieme pass. Nagel geeft een hoge lob. Achmistrowicz-Wachmistrowicz rent richting de bal. Decebal geeft de bal voor. Lewera maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Asma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Doeltrap. Tarasiuk trapt de bal weg. Nagel kopt de bal weg. Achmistrowicz-Wachmistrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmistrowicz-Wachmistrowicz haalt uit met een fantastische trap. Asma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Geszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Bolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolec passt de bal met de wreef. Grudziński is nu in balbezit. Grudziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Petkovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petkovic geeft een hoge lob. Achmistrowicz-Wachmistrowicz kopt de bal weg. Lewera rent richting de bal. Lewera haalt uit met een fantastische trap. Asma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warta Gorzów 69%, Iras Plon Garbatka 31%.
Warta Gorzów - Iras Plon Garbatka 0:2

46e minuut.
Pedersen Madsen komt het veld opgelopen. Stolarz komt het veld opgelopen. Gregersen komt het veld opgelopen. Ochódzki komt het veld opgelopen. Kożuchowski komt het veld opgelopen. Hof komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Geszczyński rent richting de bal. Geszczyński passt de bal zonder na te denken. Kożuchowski is nu in balbezit. Grudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudziński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Benítez met een sublieme pass. Achmistrowicz-Wachmistrowicz rent richting de bal. Achmistrowicz-Wachmistrowicz probeert naar een medespeler te passen. Lewera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Geszczyński met een sublieme pass. Kożuchowski is nu in balbezit. Ochódzki begaat een overtreding. Ochódzki krijgt een gele kaart. Kożuchowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Geszczyński komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sarafov geeft een hoge lob. Achmistrowicz-Wachmistrowicz probeert naar een medespeler te passen. Hof verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zuch is nu in balbezit. Zuch geeft de bal voor. Lewera speelt de bal door. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez geeft een lange en hoge pass. Asma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Gregersen verovert de bal door een tackle van achteren. Gregersen met een sublieme pass. Achmistrowicz-Wachmistrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmistrowicz-Wachmistrowicz haalt uit met een fantastische trap. Asma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów - Iras Plon Garbatka 0:3

83e minuut.
Lewera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bartkowiak. Lewera raakt geblesseerd tijdens het duel. Cieślak komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Inworp. Wunsz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warta Gorzów 52%, Iras Plon Garbatka 48%.
Warta Gorzów - Iras Plon Garbatka 0:3