Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.070
  • Stadion: FC Gdynia Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10590
FC Gdynia Stettin Garden 2050
atak2+1 Tactiek 777
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
58.5 gemiddelde waardering 54.4
very good Schieten good
very good Passen solid
very good Verdedigen incredible


9e minuut.
Beuzer probeert naar een medespeler te passen. Jabłonowski met een sublieme pass. Şahmalıyev is nu in balbezit. Şahmalıyev geeft een lange en hoge pass. Hanzl krijgt zijn hoofd ertegen. Hernández bokst de bal weg. Klungelig pakt Porost de bal. Hanzl is nu in balbezit. Hanzl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Stettin Garden 2050 1:0

16e minuut.
Porost met een sublieme pass. Waldemer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beuzer. Waldemer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Waldemer kan niet meer verder spelen. Yuli komt het veld opgelopen. Skafarek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Pascalin de bal. Hanzl rent richting de bal. Hanzl haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Soldek met een harde bal richting middenveld. Şahmalıyev rent richting de bal. Şahmalıyev speelt de bal door. Pancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancu schiet op doel. Hernández bokst de bal weg.

38e minuut.
Şahmalıyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kocór rent richting de bal. Pancu verovert de bal door een tackle van achteren. Pancu geeft een lange en hoge pass. Hanzl maakt een snoekduik en kopt de bal. Hernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Schaeffer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanzl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Stettin Garden 2050 2:0

42e minuut.
Quang Lâm passt de bal in één keer door. Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismaili schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ismaili krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 37%, Stettin Garden 2050 63%.
FC Gdynia - Stettin Garden 2050 2:0

47e minuut.
Kocór verovert de bal door een tackle van achteren. Kocór passt de bal met de wreef. Joosepson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosepson schiet op doel. Soldek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Stettin Garden 2050 2:1

54e minuut.
Beuzer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yuli. Beuzer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beuzer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Joosepson is nu in balbezit. Joosepson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Schaeffer trapt de bal weg. Jabłonowski kopt de bal weg. Yuli speelt de bal door. Şahmalıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahmalıyev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Goethe komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Porost rent richting de bal. Hanzl verovert de bal door een tackle van achteren. Pascalin rent richting de bal. Hanzl onderschept slim de pass. Hanzl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Şahmalıyev kopt de bal weg. Wojtasik heeft problemen om de bal te vangen. Şahmalıyev rent richting de bal. Şahmalıyev geeft de bal voor. Hanzl maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 33%, Stettin Garden 2050 67%.
FC Gdynia - Stettin Garden 2050 2:1