Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHAMPION TEAM FC Gdynia
at Tactiek atak2+1
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 58.3
solid Schieten very good
solid Passen very good
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
de Theux de Meylandt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şahmalıyev met een snelle inworp. Pancu rent richting de bal. Pancu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Hanzl rent richting de bal. Ribeiro rent richting de bal. Hanzl onderschept slim de pass. Hanzl schiet op doel. Băsescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - FC Gdynia 0:1

18e minuut.
Hanzl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro begaat een overtreding. Hanzl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Akifoğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pancu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Juventino rent richting de bal. Skafarek onderschept slim de pass. Skafarek geeft de bal voor. Şahmalıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahmalıyev geeft een hoge lob. Băsescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Hanzl de bal. Hanzl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - FC Gdynia 0:2

40e minuut.
Daar is Juventino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzymowski is nu in balbezit. Krzymowski passt de bal in één keer door. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Pancu kan de bal niet met de borst controleren. Pancu geeft een lange en hoge pass. Lemnaru heeft problemen om de bal te vangen. Hanzl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzl schiet op doel. Băsescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAMPION TEAM 68%, FC Gdynia 32%.
CHAMPION TEAM - FC Gdynia 0:2

51e minuut.
Ismaili passt de bal zonder na te denken. Akifoğlu rent richting de bal. Hanzl rent richting de bal. Hanzl haalt uit met een fantastische trap. Băsescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - FC Gdynia 0:3

65e minuut.
Ismaili speelt de bal door. Mezaroş probeert naar een medespeler te passen. Ribeiro is nu in balbezit. Hanzl verovert de bal door een tackle van achteren. Hanzl haalt uit met een fantastische trap. Băsescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Množinović met een sublieme pass. Sieradzki met een sublieme pass. Juventino is nu in balbezit. Juventino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - FC Gdynia 1:3

77e minuut.
Klungelig pakt Pancu de bal. Pancu speelt de bal door. Hanzl heeft problemen om de bal te vangen. Hanzl schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Goethe komt het veld opgelopen.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grimes komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Grimes passt de bal zonder na te denken. Ribeiro geeft een lange en hoge pass. Skafarek rent richting de bal. Juventino onderschept slim de pass. Juventino schiet op doel. Soldek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAMPION TEAM 59%, FC Gdynia 41%.
CHAMPION TEAM - FC Gdynia 1:3