Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC UNICORNS KROLEWSCY C.F
Moja 433 Tactiek over the top_4
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
61.4 gemiddelde waardering 52.9
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


19e minuut.
Ruta probeert naar een medespeler te passen. Padilla speelt de bal door. Színes rent richting de bal. Színes haalt uit met een fantastische trap. Bottinelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pantelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Biaram probeert naar een medespeler te passen. Színes rent richting de bal. Biaram rent richting de bal. Biaram schiet op doel. Színes probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lundberg verovert de bal door een tackle van achteren. Lundberg passt de bal zonder na te denken. Patano probeert naar een medespeler te passen. Farvacques rent richting de bal. Farvacques schiet op doel. Cortese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Biaram probeert naar een medespeler te passen. Színes bereikt de bal nog maar net als eerste. Színes passt de bal zonder na te denken. Zuojun rent richting de bal. Zuojun schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC UNICORNS 33%, KROLEWSCY C.F 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC UNICORNS - KROLEWSCY C.F 0:0

61e minuut.
Madarász geeft de bal voor. Niemczyk kopt de bal weg. Padilla is nu in balbezit. Padilla geeft de bal voor. Színes maakt een snoekduik en kopt de bal. Pantelić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Madarász kan de bal niet met de borst controleren. Włodarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász begaat een overtreding. Madarász krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Bottinelli kopt de bal weg. Lundberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundberg speelt de bal door. Farvacques is nu in balbezit. Farvacques haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Włodarczyk is nu in balbezit. Włodarczyk passt de bal zonder na te denken. Farvacques rent richting de bal. Farvacques schiet op doel. Na een snelle pass probeert Niedbalski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cortese trapt de bal weg. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patano. Patano krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Ruta probeert naar een medespeler te passen. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla passt de bal met de wreef. Zuojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuojun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Biaram rent richting de bal. Ruta begaat een overtreding. Biaram is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wright met een snel genomen vrije trap. Biaram is nu in balbezit. Biaram schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC UNICORNS 41%, KROLEWSCY C.F 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC UNICORNS - KROLEWSCY C.F 0:0