Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stettin Garden 2050 TS Sparta
777 Tactiek presss
43% Balbezit 57%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 53.6
very good Schieten very good
solid Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
Demanet rent richting de bal. Demanet geeft de bal voor. Daar is Łaski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łaski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Brandolani speelt de bal door. Kocór is nu in balbezit. Łaski onderschept slim de pass. Łaski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - TS Sparta 0:1

14e minuut.
Kocór kopt de bal weg. Krause rent richting de bal. Krause geeft de bal voor. Łaski is nu in balbezit. Łaski draait met de bal, schiet en ... Hernández bokst de bal weg.

15e minuut.
Kocór geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Charalambous zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ratajczak is nu in balbezit. Ratajczak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Beuzer is nu in balbezit. Beuzer speelt de bal door. van Axel Dongen is nu in balbezit. Carrió onderschept slim de pass. Carrió draait met de bal, schiet en ... Yıldız kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Carrió stond buitenspel. Jaronskas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Łaski is nu in balbezit. Łaski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - TS Sparta 0:2

41e minuut.
van Axel Dongen bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosepson verovert de bal door een tackle van achteren. Joosepson passt de bal zonder na te denken. Carrió bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrió haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kermans rent richting de bal. Charalambous is nu in balbezit. Schaeffer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schaeffer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stettin Garden 2050 57%, TS Sparta 43%.
Stettin Garden 2050 - TS Sparta 0:2

46e minuut.
Jaronskas met een sublieme pass. Al-Gherini bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtasik onderschept slim de pass. Wojtasik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - TS Sparta 1:2

53e minuut.
Beuzer rent richting de bal. Beuzer geeft een hoge lob. Daar is Demanet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joosepson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosepson draait met de bal, schiet en ... Yıldız kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kermans is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ranic komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Quang Lâm onderschept slim de pass. Quang Lâm geeft de bal voor. Carrió bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrió geeft een hoge lob. Yıldız werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stettin Garden 2050 - TS Sparta 2:2

68e minuut.
Porost verovert de bal door een tackle van achteren. Porost geeft een lange en hoge pass. Carrió bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrió schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - TS Sparta 3:2

69e minuut.
Ranic passt de bal in één keer door. Al-Gherini bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Gherini passt de bal met de wreef. Carrió bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrió haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Brandolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuzer onderschept slim de pass. Beuzer geeft een lange en hoge pass. Joosepson rent richting de bal. Joosepson draait met de bal, schiet en ... Yıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carrió rent richting de bal. Carrió draait met de bal, schiet en ... Yıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Ranic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocór onderschept slim de pass. Kocór geeft een lange en hoge pass. Joosepson heeft problemen om de bal te vangen. Joosepson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stettin Garden 2050 41%, TS Sparta 59%.
Stettin Garden 2050 - TS Sparta 3:2