Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.070
  • Stadion: Heyki F.C. Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 32725
Heyki F.C. NihillistTeam
prog1.0 Tactiek johny433
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
56.6 gemiddelde waardering 53.5
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Albu verovert de bal door een tackle van achteren. Albu passt de bal zonder na te denken. Badaczewski rent richting de bal. Badaczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - NihillistTeam 0:1

5e minuut.
Esawaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Esawaran geeft de bal voor. Klungelig pakt Capetinschi de bal. Badaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaczewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Albu is nu in balbezit. Albu passt de bal met de wreef. Rychlik geeft een hoge lob. Badaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaczewski schiet op doel. Rossiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Özsoylu passt de bal zonder na te denken. Dulović is nu in balbezit. Dulović passt de bal met de wreef. Tupí rent richting de bal. Tupí haalt uit met een fantastische trap. Kun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Tupí kopt de bal weg. Szyc is nu in balbezit. Dulović verovert de bal door een tackle van achteren. Mesároš rent richting de bal. Mesároš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heyki F.C. - NihillistTeam 1:1

20e minuut.
Carusone is nu in balbezit. Carusone passt de bal met de wreef. Albu probeert naar een medespeler te passen. Badaczewski is nu in balbezit. Badaczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dulović rent richting de bal. Dulović passt de bal zonder na te denken. Escudero is nu in balbezit. Escudero geeft een hoge lob. Mesároš krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Esawaran onderschept slim de pass. Esawaran met een sublieme pass. Rychlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlik geeft een hoge lob. Badaczewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - NihillistTeam 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heyki F.C. 49%, NihillistTeam 51%.
Heyki F.C. - NihillistTeam 1:2

47e minuut.
Tupí bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliwiec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tupí is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mesároš neemt zijn aanloop. Kun probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heyki F.C. - NihillistTeam 2:2

49e minuut.
Rychlik rent richting de bal. Neculau is nu in balbezit. Rychlik is nu in balbezit. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Esawaran is nu in balbezit. Esawaran geeft de bal voor. Capetinschi heeft problemen om de bal te vangen. Albu verovert de bal door een tackle van achteren. Albu schiet op doel. Rossiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Escobar trapt de bal weg. Tupí kopt de bal weg. Szyc geeft een lange en hoge pass. Badaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaczewski schiet op doel. Rossiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rychlik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - NihillistTeam 2:3

59e minuut.
Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu geeft een hoge lob. Mesároš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesároš haalt uit met een fantastische trap. Kun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heyki F.C. - NihillistTeam 3:3

62e minuut.
Mesároš passt de bal in één keer door. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu passt de bal met de wreef. Mesároš is nu in balbezit. Mesároš draait met de bal, schiet en ... Kun bokst de bal weg. Klungelig pakt Mesároš de bal. Głusejdo is nu in balbezit. Mesároš verovert de bal door een tackle van achteren. Mesároš schiet op doel. Kun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Rychlik verovert de bal door een tackle van achteren. Rychlik speelt de bal door. Badaczewski rent richting de bal. Badaczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - NihillistTeam 3:4

67e minuut.
Albu passt de bal met de wreef. Esawaran geeft een hoge lob. Badaczewski kopt de bal weg. Rychlik rent richting de bal. Rychlik schiet op doel. Rossiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Tupí kan de bal niet met de borst controleren. Dulović is nu in balbezit. Dulović geeft de bal voor. Mesároš is nu in balbezit. Mesároš schiet op doel. Kun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Esawaran speelt de bal door. Carusone is nu in balbezit. Carusone passt de bal in één keer door. Badaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu geeft een hoge lob. Tupí is nu in balbezit. Tupí schiet op doel. Kun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heyki F.C. - NihillistTeam 4:4

75e minuut.
Myśliwiec rent richting de bal. Myśliwiec met een sublieme pass. Carusone is nu in balbezit. Mesároš onderschept slim de pass. Mesároš schiet op doel. Kun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Escudero speelt de bal door. Mesároš rent richting de bal. Głusejdo begaat een overtreding. Głusejdo krijgt een gele kaart. Mesároš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galabov komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Badaczewski rent richting de bal. Badaczewski passt de bal in één keer door. Albu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albu haalt uit met een fantastische trap. Rossiter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heyki F.C. - NihillistTeam 4:5

86e minuut.
Tupí geeft de bal voor. Özsoylu speelt de bal door. Galabov speelt de bal door. Klungelig pakt Escudero de bal. Escudero geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dulović is nu in balbezit. Dulović geeft een hoge lob. Daar is Carusone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tupí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupí draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heyki F.C. 41%, NihillistTeam 59%.
Heyki F.C. - NihillistTeam 4:5