Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piliczanka czarno złoci
def r Tactiek damian1
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
36.6 gemiddelde waardering 49.8
good Schieten good
weak Passen good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Tobbler heeft problemen om de bal te vangen. Tobbler passt de bal in één keer door. Albarrán geeft een hoge lob. Tuerlinckx is nu in balbezit. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ... Patiris bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Szczęściarz passt de bal met de wreef. Saat geeft de bal voor. Righini kopt de bal weg. Daar is Tuerlinckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuerlinckx schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Zumas de bal. Zumas passt de bal zonder na te denken. Kasu speelt de bal door. Tasto rent richting de bal. Tasto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zahiu is nu in balbezit. Zahiu geeft een hoge lob. Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ... Patiris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piliczanka - czarno złoci 1:0

19e minuut.
Kasu passt de bal zonder na te denken. Phúc Cường probeert naar een medespeler te passen. Twarkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tasto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tasto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Twarkowski passt de bal zonder na te denken. Tasto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu is nu in balbezit. Tasto onderschept slim de pass. Tasto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vliet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kasu. Vliet wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

33e minuut.
Baiamonti geeft een lange en hoge pass. Kasu heeft problemen om de bal te vangen. Kasu kopt de bal weg. Zahiu probeert naar een medespeler te passen. Shipley kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Albarrán met een harde bal richting middenveld. Tobbler is nu in balbezit. Briceño Iragorry maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Briceño Iragorry moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Briceño Iragorry schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Twarkowski probeert naar een medespeler te passen. Tasto bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shipley krijgt een gele kaart. Tasto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zumas met een snel genomen vrije trap. Albarrán rent richting de bal. Tasto onderschept slim de pass. Tasto haalt uit met een fantastische trap. Finardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Śmigiel met een snelle inworp. Vliet is nu in balbezit. Met opzet legt Phúc Cường zijn tegenspeler op de grond. Phúc Cường krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piliczanka 61%, czarno złoci 39%.
Piliczanka - czarno złoci 1:0

59e minuut.
Grazia speelt de bal door. Phúc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Cường probeert naar een medespeler te passen. Twarkowski is nu in balbezit. Twarkowski geeft de bal voor. Finardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Finardi speelt de bal door. Zumas kopt de bal weg. Zahiu heeft problemen om de bal te vangen. Tasto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Łabuś geeft de bal voor. Kasu met een sublieme pass. Zahiu heeft problemen om de bal te vangen. Phúc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Cường draait met de bal, schiet en ... Finardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Grazia bereikt de bal nog maar net als eerste. Grazia geeft de bal voor. Tasto rent richting de bal. Tasto haalt uit met een fantastische trap. Finardi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piliczanka 77%, czarno złoci 23%.
Piliczanka - czarno złoci 1:0