Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krowiszon Niemce KRÓL POWRACA
nowa Tactiek torpeda
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.3 gemiddelde waardering 52.3
good Schieten very good
good Passen good
excellent Verdedigen excellent


10e minuut.
Opriţa onderschept slim de pass. Opriţa probeert naar een medespeler te passen. Mavrocordat rent richting de bal. Mavrocordat geeft de bal voor. Tosiński krijgt zijn hoofd ertegen. Rusu bokst de bal weg.

16e minuut.
Opriţa probeert de bal aan de voet te houden. Łabudziński geeft een lange en hoge pass. Więckowski kopt de bal weg. Überraschung is nu in balbezit. Überraschung schiet op doel. Sosnowski bokst de bal weg.

21e minuut.
Łabudziński met een sublieme pass. Klungelig pakt Alighieri de bal. Überraschung bereikt de bal nog maar net als eerste. Überraschung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - KRÓL POWRACA 1:0

29e minuut.
Tosiński probeert de bal met de borst te controleren. Zenteno bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygielski maakt een afschuwelijke overtreding. Szczygielski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Huizingh rent richting de bal. Linoxylakis onderschept slim de pass. Linoxylakis speelt de bal door. Baldero heeft problemen om de bal te vangen. Baldero draait met de bal, schiet en ... Rusu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krowiszon Niemce 50%, KRÓL POWRACA 50%.
Krowiszon Niemce - KRÓL POWRACA 1:0

53e minuut.
Bastl probeert naar een medespeler te passen. Baldero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łabudziński. Łabudziński krijgt een gele kaart. Baldero roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Baldero kan niet meer verder spelen. Mossoró komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Comănescu passt de bal met de wreef. Mavrocordat is nu in balbezit. Mavrocordat met een sublieme pass. Tosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosiński haalt uit met een fantastische trap. Rusu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bastl neemt de hoekschop. Mossoró maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krowiszon Niemce - KRÓL POWRACA 1:1

76e minuut.
Bastl speelt de bal door. Andrikonis is nu in balbezit. Tosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosiński haalt uit met een fantastische trap. Rusu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - KRÓL POWRACA 1:2

80e minuut.
Łabudziński passt de bal met de wreef. Alighieri heeft problemen om de bal te vangen. Alighieri probeert naar een medespeler te passen. Überraschung bereikt de bal nog maar net als eerste. Überraschung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Łabudziński passt de bal zonder na te denken. Daar is Alighieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alighieri passt de bal in één keer door. Więckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckowski haalt uit met een fantastische trap. Sosnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krowiszon Niemce 51%, KRÓL POWRACA 49%.
Krowiszon Niemce - KRÓL POWRACA 1:2