Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Zabrze Mikulczyce Fc LFC
ESPAI Tactiek paw
45% Balbezit 55%
38% Spel op eigen helft 62%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 46.9
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


14e minuut.
Fornalak probeert naar een medespeler te passen. Cossacow is nu in balbezit. Cossacow passt de bal zonder na te denken. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch haalt uit met een fantastische trap. Găman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korczyk met de inworp. Jusufspahić rent richting de bal. Aspholm verovert de bal door een tackle van achteren. Aspholm draait met de bal, schiet en ... Usar bokst de bal weg.

33e minuut.
Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisarczyk is nu in balbezit. Jędrzejewski onderschept slim de pass. Rauch is nu in balbezit. Rauch haalt uit met een fantastische trap. Găman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Usar probeert naar een medespeler te passen. Rauch is nu in balbezit. Rauch passt de bal met de wreef. Pisarczyk rent richting de bal. Pisarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Fornalak speelt de bal door. Andrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysiak geeft de bal voor. Pisarczyk is nu in balbezit. Pisarczyk haalt uit met een fantastische trap. Găman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Zabrze Mikulczyce 37%, Fc LFC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sparta Zabrze Mikulczyce - Fc LFC 0:0

47e minuut.
Fornalak onderschept slim de pass. Fornalak geeft de bal voor. Pisarczyk rent richting de bal. Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch geeft de bal voor. Daar is Jędrzejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragu rent richting de bal. Dragu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gąsior geeft de bal voor. Korczyk controleert de bal met de borst. Jusufspahić maakt een afschuwelijke overtreding. Jusufspahić krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Blackman verovert de bal door een tackle van achteren. Blackman geeft een lange en hoge pass. Quinteros heeft problemen om de bal te vangen. Rauch rent richting de bal. Rauch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Moţoc is nu in balbezit. Cossacow verovert de bal door een tackle van achteren. Cossacow passt de bal zonder na te denken. Rauch rent richting de bal. Rauch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dağdeviren onderschept slim de pass. Dağdeviren geeft een hoge lob. Rauch kopt de bal weg. Klungelig pakt Dragu de bal. Dragu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Aspholm geeft een lange en hoge pass. Andrysiak kopt de bal weg. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Pisarczyk rent richting de bal. Rauch is nu in balbezit. Met opzet legt Quinteros zijn tegenspeler op de grond. Quinteros krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch rent richting de bal. Rauch schiet op doel. Găman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Pisarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Pisarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Zabrze Mikulczyce - Fc LFC 1:0

69e minuut.
Daish is nu in balbezit. Gąsior speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blackman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stratulat geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratulat met een sublieme pass. Cossacow rent richting de bal. Cossacow geeft een hoge lob. Pisarczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dağdeviren is nu in balbezit. Dağdeviren geeft een hoge lob. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pisarczyk draait met de bal, schiet en ... Găman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Korczyk passt de bal met de wreef. Dağdeviren probeert naar een medespeler te passen. Dragu rent richting de bal. Rauch is nu in balbezit. Rauch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Zabrze Mikulczyce 38%, Fc LFC 62%.
Sparta Zabrze Mikulczyce - Fc LFC 1:0