Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.072
  • Stadion: imienia brokusa
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 23304
Gilotyna WC Los Yebacos
a zmienie coś ;) Tactiek up!!!
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
50.7 gemiddelde waardering 62.8
solide Schieten uitmuntend
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Szczagański heeft problemen om de bal te vangen. Kölemen onderschept slim de pass. Kölemen met een sublieme pass. Jędrzejewski rent richting de bal. Jędrzejewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Alencar geeft een hoge lob. Daar is Jędrzejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawlaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejewski onderschept slim de pass. Jędrzejewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dawidziuk heeft problemen om de bal te vangen. Kölemen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kölemen passt de bal in één keer door. Predieri is nu in balbezit. Predieri haalt uit met een fantastische trap. Major bokst de bal weg.

22e minuut.
Alencar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alencar passt de bal in één keer door. Predieri rent richting de bal. Predieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Los Yebacos 0:1

24e minuut.
Magalski speelt de bal door. Rotocki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kopistecki. Rotocki raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Magalski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Színes is nu in balbezit. Színes geeft een lange en hoge pass. Zwirko heeft problemen om de bal te vangen. Predieri is nu in balbezit. Predieri haalt uit met een fantastische trap. Major verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gilotyna WC 50%, Los Yebacos 50%.
Gilotyna WC - Los Yebacos 0:1

46e minuut.
Cominotto komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Predieri controleert de bal met de borst. Dawidziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Predieri verovert de bal door een tackle van achteren. Predieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Los Yebacos 0:2

51e minuut.
Trocha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rotocki is nu in balbezit. Coşerea is nu in balbezit. Rotocki verovert de bal door een tackle van achteren. Rotocki draait met de bal, schiet en ... Eleftheriou bokst de bal weg.

63e minuut.
Rotocki speelt de bal door. Chí Minh is nu in balbezit. Barcikowski onderschept slim de pass. Barcikowski schiet op doel. Eleftheriou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Los Yebacos 1:2

66e minuut.
Inworp. Alencar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kölemen kan de bal niet met de borst controleren. Kölemen geeft de bal voor. Predieri springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kölemen is nu in balbezit. Berensztajn verovert de bal door een tackle van achteren. Berensztajn passt de bal zonder na te denken. Predieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Predieri draait met de bal, schiet en ... Major verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gilotyna WC 48%, Los Yebacos 52%.
Gilotyna WC - Los Yebacos 1:2