Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mecenas Team GKS Jastrzębie-Zdrój
Liga Tactiek Patolka
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 53
solid Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


19e minuut.
Midas rent richting de bal. Midas geeft een lange en hoge pass. Ziravello heeft problemen om de bal te vangen. Krusiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krusiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Intxaurrandieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Intxaurrandieta met een sublieme pass. Pałczyński is nu in balbezit. Pałczyński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Słyk de bal onder controle te krijgen. Zwojnica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap. Zwojnica maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Intxaurrandieta speelt de bal door. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu schiet op doel. Pałczyński is nu in balbezit. Pałczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziravello verovert de bal door een tackle van achteren. Ziravello geeft een lange en hoge pass. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu schiet op doel. Zwojnica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Gualda met een sublieme pass. Gusev rent richting de bal. Krusiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krusiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - GKS Jastrzębie-Zdrój 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mecenas Team 52%, GKS Jastrzębie-Zdrój 48%.
Mecenas Team - GKS Jastrzębie-Zdrój 0:1

56e minuut.
Midas rent richting de bal. Midas speelt de bal door. Foster rent richting de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap. Chiappa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - GKS Jastrzębie-Zdrój 0:2

59e minuut.
Catatau geeft een hoge lob. Inworp. Cioropina met een snelle inworp. Pałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Catatau geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cioropina met een snelle inworp. Pałczyński rent richting de bal. Pałczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu passt de bal zonder na te denken. Pałczyński is nu in balbezit. Pałczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - GKS Jastrzębie-Zdrój 1:2

84e minuut.
Zwojnica met een harde bal richting middenveld. Cioropina kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Boyen de bal onder controle te krijgen. Pálfy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfy geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zwojnica probeert naar een medespeler te passen. Khánh Nam kopt de bal weg. Pálfy probeert naar een medespeler te passen. Pałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mecenas Team 38%, GKS Jastrzębie-Zdrój 62%.
Mecenas Team - GKS Jastrzębie-Zdrój 1:2