Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ipswich Town FC Suns
igła3testing Tactiek 5-3-2
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
20 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 51.4
formidable Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Gutermann onderschept slim de pass. Selmi is nu in balbezit. Pośpiech is nu in balbezit. Pośpiech geeft een hoge lob. Kiełpiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - FC Suns 1:0

6e minuut.
Gaona passt de bal zonder na te denken. Rognerud bereikt de bal nog maar net als eerste. Deląg begaat een overtreding. Deląg krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Pawlica met een sublieme pass. Daar is Pośpiech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pośpiech passt de bal zonder na te denken. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... Benesperi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Blečić geeft de bal voor. Gras is nu in balbezit. Gras geeft een lange en hoge pass. Birnicu rent richting de bal. Birnicu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Piwo trapt de bal weg. Pośpiech kopt de bal weg. Rognerud speelt de bal door. Hoàng Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Bảo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognerud rent richting de bal. Rognerud passt de bal in één keer door. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gaona rent richting de bal. Gaona geeft een lange en hoge pass. Kiełpiński kopt de bal weg. Hoàng Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Bảo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Piwo trapt de bal weg van het doel. Gaona kopt de bal weg. Hoàng Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Bảo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - FC Suns 2:0

31e minuut.
Hoàng Bảo rent richting de bal. Hoàng Bảo passt de bal zonder na te denken. Gaona geeft een lange en hoge pass. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Deląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Deląg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pawlica geeft de bal voor. Benesperi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ipswich Town 55%, FC Suns 45%.
FC Ipswich Town - FC Suns 2:0

46e minuut.
Świerniak passt de bal zonder na te denken. Pawlica is nu in balbezit. Pawlica geeft een lange en hoge pass. Hoàng Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Bảo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - FC Suns 3:0

47e minuut.
Birnicu probeert naar een medespeler te passen. Karwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... Benesperi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - FC Suns 4:0

52e minuut.
Gaona passt de bal met de wreef. Pośpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Pośpiech passt de bal zonder na te denken. Rognerud rent richting de bal. Rognerud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Selmi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gras de bal. Gras passt de bal in één keer door. Karwan rent richting de bal. Karwan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Pośpiech met een sublieme pass. Givet bereikt de bal nog maar net als eerste. Givet geeft een hoge lob. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Kiełpiński is nu in balbezit. Gutermann onderschept slim de pass. Gutermann geeft de bal voor. Birnicu rent richting de bal. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. Piwo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Leyton de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Barwin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gras met de inworp. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu schiet op doel. Piwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leyton bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyton geeft een hoge lob. Hoàng Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Bảo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - FC Suns 5:0

65e minuut.
Gaona met een snelle inworp. Pawlica rent richting de bal. Pawlica geeft een hoge lob. Rognerud springt en kopt de bal. Benesperi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pawlica onderschept slim de pass. Pawlica passt de bal zonder na te denken. Pośpiech speelt de bal door. Rognerud rent richting de bal. Rognerud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pawlica geeft een hoge lob. Hoàng Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Bảo geeft een hoge lob. Rognerud springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - FC Suns 6:0

83e minuut.
Hoàng Bảo is nu in balbezit. Rognerud rent richting de bal. Rognerud passt de bal met de wreef. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Selmi met een sublieme pass. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu passt de bal in één keer door. Gras is nu in balbezit. Gras haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ipswich Town 49%, FC Suns 51%.
FC Ipswich Town - FC Suns 6:0