Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HeliCoBacter Pylori Przepite Studenty
4-121-2 Tactiek MOJA
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
37 gemiddelde waardering 39.5
adequate Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen average


11e minuut.
Ambler is nu in balbezit. Mizgeris rent richting de bal. Mizgeris passt de bal met de wreef. Leniov rent richting de bal. Leniov draait met de bal, schiet en ... Łukawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Nicholas geeft een hoge lob. Garami kopt de bal weg. Leniov is nu in balbezit. Leniov schiet op doel. Łukawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HeliCoBacter Pylori - Przepite Studenty 1:0

33e minuut.
Chytrák rent richting de bal. Chytrák geeft een hoge lob. Joos is nu in balbezit. Joos schiet op doel. Spyrka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HeliCoBacter Pylori - Przepite Studenty 1:1

34e minuut.
Joos speelt de bal door. Lacosta is nu in balbezit. Lacosta passt de bal in één keer door. Leniov bereikt de bal nog maar net als eerste. Leniov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nicholas is nu in balbezit. Chytrák onderschept slim de pass. Chytrák passt de bal in één keer door. Joos is nu in balbezit. Joos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Łukawski trapt de bal weg van het doel. Chytrák kopt de bal weg. Klungelig pakt Trung Việt de bal. Gumprecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumprecht haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HeliCoBacter Pylori 41%, Przepite Studenty 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HeliCoBacter Pylori - Przepite Studenty 1:1

48e minuut.
Vidarsson geeft de bal voor. Smokowski is nu in balbezit. Altınmeşe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Altınmeşe krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Ambler is nu in balbezit. Ambler geeft de bal voor. Leniov is nu in balbezit. Leniov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HeliCoBacter Pylori - Przepite Studenty 2:1

63e minuut.
Klungelig pakt Galindo de bal. Gumprecht rent richting de bal. Gumprecht geeft een hoge lob. Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos draait met de bal, schiet en ... Spyrka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HeliCoBacter Pylori - Przepite Studenty 2:2

66e minuut.
Garami bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palásthy. Garami raakt geblesseerd tijdens het duel. Mizgeris zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Palásthy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garami bereikt de bal nog maar net als eerste. Garami haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ambler passt de bal zonder na te denken. Leniov rent richting de bal. Leniov geeft de bal voor. Garami bereikt de bal nog maar net als eerste. Garami draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Altınmeşe rent richting de bal. Gumprecht onderschept slim de pass. Gumprecht passt de bal met de wreef. Joos is nu in balbezit. Joos schiet op doel. Spyrka bokst de bal weg.

78e minuut.
Vidarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidarsson geeft een lange en hoge pass. Galindo heeft problemen om de bal te vangen. Joos onderschept slim de pass. Joos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Chytrák is nu in balbezit. Chytrák geeft een lange en hoge pass. Joos rent richting de bal. Joos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HeliCoBacter Pylori - Przepite Studenty 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HeliCoBacter Pylori 48%, Przepite Studenty 52%.
HeliCoBacter Pylori - Przepite Studenty 2:3