Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Walczaki TKKF Opoczno
zmodyfikowana 4 Tactiek Opoczno
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 62.8
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Gacharia verovert de bal door een tackle van achteren. Panaite verovert de bal door een tackle van achteren. Panaite probeert naar een medespeler te passen. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus schiet op doel. Păcălici bokst de bal weg.

14e minuut.
Cruzmaltino rent richting de bal. Szymański onderschept slim de pass. Szymański speelt de bal door. Mariona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariona draait met de bal, schiet en ... Pərvizzadə bokst de bal weg.

18e minuut.
Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido geeft de bal voor. Darío Silva is nu in balbezit. Rus verovert de bal door een tackle van achteren. Rus haalt uit met een fantastische trap. Păcălici bokst de bal weg. Rus rent richting de bal. Sadžak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Domingos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - TKKF Opoczno 0:1

19e minuut.
Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido passt de bal in één keer door. Świercz met een sublieme pass. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gacharia geeft een hoge lob. Daar is Wałkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariona is nu in balbezit. Mariona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Walczaki - TKKF Opoczno 1:1

30e minuut.
Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos passt de bal zonder na te denken. Groenweghe verovert de bal door een tackle van achteren. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus haalt uit met een fantastische trap. Păcălici bokst de bal weg. Groenweghe geeft de bal voor. Bolaris kopt de bal weg. Mariona rent richting de bal. Mariona haalt uit met een fantastische trap. Pərvizzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Klungelig pakt Mariona de bal. Mariona passt de bal zonder na te denken. Almirón rent richting de bal. Holešovský geeft een hoge lob. Mariona springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Pərvizzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Domingos is nu in balbezit. Groenweghe verovert de bal door een tackle van achteren. Groenweghe geeft de bal voor. Almirón rent richting de bal. Almirón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Inworp. Szymański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holešovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Holešovský geeft een hoge lob. Mariona maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Walczaki 50%, TKKF Opoczno 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Walczaki - TKKF Opoczno 1:1

46e minuut.
Rus probeert naar een medespeler te passen. Domingos heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Almirón. Domingos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Domingos kan niet meer verder spelen. Krykwiński komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Chojanecki speelt de bal door. Darío Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Darío Silva met een sublieme pass. Mariona rent richting de bal. Mariona schiet op doel. Pərvizzadə bokst de bal weg.

51e minuut.
Rus passt de bal met de wreef. Panaite probeert de bal met de borst te controleren. Panaite met een sublieme pass. Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krykwiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente Torres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salcido is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Herczog zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Groenweghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krykwiński rent richting de bal. Krykwiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Świercz rent richting de bal. Świercz geeft een lange en hoge pass. Daar is Groenweghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krykwiński is nu in balbezit. Krykwiński draait met de bal, schiet en ... Păcălici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Rus kopt de bal weg. Panaite is nu in balbezit. Groenweghe speelt de bal door. Krykwiński rent richting de bal. Krykwiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rus rent richting de bal. Darío Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Darío Silva passt de bal met de wreef. Mariona rent richting de bal. Mariona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Holešovský met een sublieme pass. Szymański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymański geeft een hoge lob. Mariona rent richting de bal. Mariona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Herczog geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szymański met een snelle inworp. Holešovský geeft de bal voor. Mariona maakt een snoekduik en kopt de bal. Pərvizzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mariona rent richting de bal. Mariona draait met de bal, schiet en ... Pərvizzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Walczaki 42%, TKKF Opoczno 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Walczaki - TKKF Opoczno 1:1