Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pieruny w szopie! Elysium S.
Jazda!!! Tactiek ooooo
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
21 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 59.5
formidable Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Martínez Doblás geeft een lange en hoge pass. Gcwensa is nu in balbezit. Darovec onderschept slim de pass. Rubio rent richting de bal. Klungelig pakt Rubio de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pieruny w szopie! - Elysium S. 1:0

13e minuut.
Puch met een sublieme pass. Ðujić rent richting de bal. Ðujić met een sublieme pass. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio schiet op doel. Knitel bokst de bal weg.

15e minuut.
Sanpakij bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Falkowski geeft een lange en hoge pass. Darovec is nu in balbezit. Darovec draait met de bal, schiet en ... Knitel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pieruny w szopie! - Elysium S. 2:0

20e minuut.
Rubio is nu in balbezit. Kubizna is nu in balbezit. Kubizna passt de bal in één keer door. Darovec rent richting de bal. Darovec haalt uit met een fantastische trap. Knitel bokst de bal weg.

23e minuut.
Sanpakij is nu in balbezit. Poda speelt de bal door. Maleńczuk met een sublieme pass. Sierkowski rent richting de bal. Sierkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zjawin verovert de bal door een tackle van achteren. Zjawin probeert naar een medespeler te passen. Egheyan probeert naar een medespeler te passen. Darovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Darovec haalt uit met een fantastische trap. Knitel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pieruny w szopie! - Elysium S. 3:0

27e minuut.
Daar is Sierkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierkowski passt de bal in één keer door. Sarikas rent richting de bal. Rubio onderschept slim de pass. Rubio haalt uit met een fantastische trap. Knitel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Darovec is nu in balbezit. Darovec probeert naar een medespeler te passen. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio haalt uit met een fantastische trap. Knitel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pieruny w szopie! - Elysium S. 4:0

37e minuut.
Magro passt de bal in één keer door. Maleńczuk probeert naar een medespeler te passen. Zjawin is nu in balbezit. Sierkowski onderschept slim de pass. Sierkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Olrlandini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Kubizna is nu in balbezit. Kubizna probeert naar een medespeler te passen. Ðujić heeft problemen om de bal te vangen. Ðujić geeft de bal voor. Darovec krijgt zijn hoofd ertegen. Knitel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pieruny w szopie! 53%, Elysium S. 47%.
Pieruny w szopie! - Elysium S. 4:0

48e minuut.
Davidson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kubica komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Magro probeert de bal met de borst te controleren. Darovec is nu in balbezit. Darovec passt de bal met de wreef. Rubio rent richting de bal. Rubio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Poda speelt de bal door. Maleńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleńczuk passt de bal met de wreef. Sanpakij bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpakij haalt uit met een fantastische trap. Olrlandini bokst de bal weg.

68e minuut.
Maleńczuk onderschept slim de pass. Maleńczuk met een sublieme pass. Kubica rent richting de bal. Sierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sierkowski schiet op doel. Olrlandini bokst de bal weg.

70e minuut.
Rubio passt de bal met de wreef. Egheyan is nu in balbezit. Egheyan passt de bal met de wreef. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Darovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek begaat een overtreding. Darovec raakt geblesseerd tijdens het duel. Egheyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rubio krijgt zijn hoofd ertegen. Knitel bokst de bal weg.

73e minuut.
Daar is Falkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krizsán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanpakij bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpakij schiet op doel. Olrlandini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Darovec passt de bal in één keer door. Zjawin rent richting de bal. Sierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sierkowski schiet op doel. Olrlandini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pieruny w szopie! - Elysium S. 4:1

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magro met een snelle inworp. Kubizna probeert naar een medespeler te passen. Darovec rent richting de bal. Darovec haalt uit met een fantastische trap. Knitel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pieruny w szopie! - Elysium S. 5:1

85e minuut.
Egheyan probeert naar een medespeler te passen. Darovec rent richting de bal. Darovec passt de bal zonder na te denken. Rubio is nu in balbezit. Rubio schiet op doel. Knitel bokst de bal weg.

88e minuut.
Kubizna passt de bal in één keer door. Egheyan rent richting de bal. Egheyan passt de bal in één keer door. Darovec rent richting de bal. Darovec draait met de bal, schiet en ... Knitel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pieruny w szopie! 55%, Elysium S. 45%.
Pieruny w szopie! - Elysium S. 5:1