Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.075
  • Stadion: Nestea FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 16410
Nestea FC FC Plaut
Nestak5 Tactiek Podstawowa atak
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 35.8
very good Schieten average
good Passen adequate
very good Verdedigen average


1e minuut.
Terlemez passt de bal zonder na te denken. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel geeft de bal voor. Kotorowski probeert de bal aan de voet te houden. Terlemez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel met een sublieme pass. Terlemez rent richting de bal. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. Styczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Nikiel heeft problemen om de bal te vangen. Kotorowski rent richting de bal. Nikiel verovert de bal door een tackle van achteren. Nikiel geeft een hoge lob. Terlemez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Blank is nu in balbezit. Blank passt de bal zonder na te denken. Pedregosa is nu in balbezit. Pedregosa geeft een hoge lob. Terlemez springt en kopt de bal. Paal!

34e minuut.
Blank probeert naar een medespeler te passen. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia passt de bal zonder na te denken. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gąsiewski speelt de bal door. Nikiel heeft problemen om de bal te vangen. Nikiel met een sublieme pass. Terlemez rent richting de bal. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cieśliński heeft problemen om de bal te vangen. Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Urrutia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nestea FC 21%, FC Plaut 79%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nestea FC - FC Plaut 0:0

46e minuut.
Wacławik komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Klungelig pakt Zabijakin de bal. Terlemez verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Gąsiewski passt de bal in één keer door. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia passt de bal zonder na te denken. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - FC Plaut 1:0

51e minuut.
Pedregosa speelt de bal door. Urrutia rent richting de bal. Urrutia passt de bal met de wreef. Terlemez rent richting de bal. Terlemez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kołecki rent richting de bal. Zachwyc rent richting de bal. Pedregosa is nu in balbezit. Pedregosa geeft de bal voor. Terlemez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Blank verovert de bal door een tackle van achteren. Blank geeft een hoge lob. Terlemez rent richting de bal. Terlemez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - FC Plaut 2:0

83e minuut.
Mijakowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Kołecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołecki met een sublieme pass. Urrutia heeft problemen om de bal te vangen. Urrutia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Urrutia probeert naar een medespeler te passen. Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa passt de bal met de wreef. Terlemez rent richting de bal. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nestea FC 31%, FC Plaut 69%.
Nestea FC - FC Plaut 2:0