Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.T.S. Wisła Kraków Team Solomid
G.T.S Tiki-Taka Tactiek Farciarska v10
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 58.8
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Inworp. Lisiecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak geeft de bal voor. Lászlai krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lisiecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ościak geeft een hoge lob. Lászlai springt en kopt de bal. Haan bokst de bal weg.

24e minuut.
Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki passt de bal zonder na te denken. Lászlai rent richting de bal. Lászlai draait met de bal, schiet en ... Haan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - Team Solomid 1:0

27e minuut.
Stęgierski kopt de bal weg. Szmyt is nu in balbezit. Anielski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anielski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Ościak is nu in balbezit. Ościak probeert naar een medespeler te passen. Lászlai heeft problemen om de bal te vangen. Lászlai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - Team Solomid 2:0

43e minuut.
Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki geeft de bal voor. Lászlai is nu in balbezit. Lászlai schiet op doel. Haan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - Team Solomid 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.T.S. Wisła Kraków 57%, Team Solomid 43%.
G.T.S. Wisła Kraków - Team Solomid 3:0

48e minuut.
Aranlı probeert naar een medespeler te passen. Zjajić is nu in balbezit. Zjajić speelt de bal door. Lászlai rent richting de bal. Lászlai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Garlaty met een snelle inworp. Marin is nu in balbezit. Marin passt de bal zonder na te denken. Stęgierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęgierski draait met de bal, schiet en ... Milovanov bokst de bal weg. Paal! Sütő rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Aranlı geeft de bal voor. Klungelig pakt Popowicz de bal. Lászlai rent richting de bal. Lászlai haalt uit met een fantastische trap. Haan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - Team Solomid 4:0

57e minuut.
Udi komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ślepecki speelt de bal door. Szmyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Sütő maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sütő naar de kleedkamers voor een vroege douche. Szmyt raakt geblesseerd tijdens het duel. Ślepecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stęgierski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Luz onderschept slim de pass. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki passt de bal zonder na te denken. Lászlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lászlai haalt uit met een fantastische trap. Haan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lászlai rent richting de bal. Lászlai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Inworp. Arciszewski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Sedlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Marin zijn tegenspeler op de grond. Sedlák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salik komt het veld opgelopen. Banaszyński komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Marin met een sublieme pass. Szmyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszyński onderschept slim de pass. Ślepecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepecki haalt uit met een fantastische trap. Milovanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - Team Solomid 4:1

85e minuut.
Stęgierski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szmyt de bal. Szmyt probeert naar een medespeler te passen. Stęgierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęgierski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Szmyt probeert de bal aan de voet te houden. Ślepecki is nu in balbezit. Klungelig pakt Ślepecki de bal. Ślepecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.T.S. Wisła Kraków 59%, Team Solomid 41%.
G.T.S. Wisła Kraków - Team Solomid 4:1