Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smurfy Jankosa how i met your mother
ofensywa Tactiek v3
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 42.5
solide Schieten matig
solide Passen solide
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Daar is Biesicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madejczyk geeft de bal voor. Czułada kopt de bal weg. Daar is Gürel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - how i met your mother 1:0

4e minuut.
Golc heeft problemen om de bal te vangen. Gaggeggi onderschept slim de pass. Gaggeggi geeft een hoge lob. Czułada is nu in balbezit. Czułada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Coello is nu in balbezit. Coello passt de bal in één keer door. Czułada bereikt de bal nog maar net als eerste. Czułada schiet op doel. Tyczka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - how i met your mother 2:0

12e minuut.
Ravelo verovert de bal door een tackle van achteren. Ravelo geeft de bal voor. Gürel kopt de bal weg. Czułada bereikt de bal nog maar net als eerste. Czułada haalt uit met een fantastische trap. Tyczka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - how i met your mother 3:0

18e minuut.
Gürel is nu in balbezit. Fradin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gürel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lauronen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Madejczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Gürel de bal. Gürel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tyczka met een sublieme pass. Habelski probeert de bal met de borst te controleren. Habelski probeert naar een medespeler te passen. Auanger rent richting de bal. Auanger geeft een lange en hoge pass. do Futebol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ravelo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - how i met your mother 3:1

34e minuut.
Boguszewski speelt de bal door. Lauronen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauronen passt de bal in één keer door. Coello geeft een lange en hoge pass. Czułada maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Czułada is nu in balbezit. Gürel bereikt de bal nog maar net als eerste. Czułada bereikt de bal nog maar net als eerste. Czułada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - how i met your mother 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smurfy Jankosa 47%, how i met your mother 53%.
Smurfy Jankosa - how i met your mother 4:1

46e minuut.
Golc met een sublieme pass. Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Prosec zijn tegenspeler op de grond. Prosec krijgt een gele kaart. Madejczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Jurczyk met een snel genomen vrije trap. Czułada rent richting de bal. Czułada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Prosec kopt de bal weg. Golc heeft problemen om de bal te vangen. Habelski is nu in balbezit. Lenczyk rent richting de bal. Lenczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Prosec met een sublieme pass. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello passt de bal met de wreef. Gürel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Auanger passt de bal met de wreef. Czułada rent richting de bal. Ilha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ilha krijgt een gele kaart. Czułada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mignini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Gürel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - how i met your mother 5:1

73e minuut.
Madejczyk rent richting de bal. Prosec verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Lauronen zijn tegenspeler op de grond. Lauronen krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Madejczyk probeert naar een medespeler te passen. Gürel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürel passt de bal zonder na te denken. Czułada is nu in balbezit. Czułada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - how i met your mother 6:1

84e minuut.
Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk passt de bal met de wreef. Czułada is nu in balbezit. Czułada schiet op doel. Tyczka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - how i met your mother 7:1

88e minuut.
Lauronen speelt de bal door. Madejczyk is nu in balbezit. Madejczyk passt de bal in één keer door. Lauronen is nu in balbezit. Lauronen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smurfy Jankosa 46%, how i met your mother 54%.
Smurfy Jankosa - how i met your mother 7:1