Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cf brzeźce 100kafał
wódkjee Tactiek ext4333
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 55.2
solid Schieten excellent
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


14e minuut.
Calanari geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lăscărescu met een snelle inworp. Verteletskiy is nu in balbezit. Verteletskiy draait met de bal, schiet en ... Şeicaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Kasap rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bergwijn. Kasap is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sekulovski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rondanini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sekulovski heeft problemen om de bal te vangen. Calanari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calanari passt de bal met de wreef. Səfərov rent richting de bal. Səfərov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inworp. Bębenek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nağıyev met een sublieme pass. Səfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfərov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - 100kafał 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cf brzeźce 55%, 100kafał 45%.
cf brzeźce - 100kafał 1:0

52e minuut.
Bębenek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Səfərov de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sekulovski. Sekulovski krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Calanari passt de bal zonder na te denken. Bębenek rent richting de bal. Bębenek met een sublieme pass. Matellán rent richting de bal. Matellán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kahraman met een snelle inworp. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano passt de bal met de wreef. Rondanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondanini schiet op doel. Şeicaru bokst de bal weg.

59e minuut.
Səfərov passt de bal in één keer door. Bębenek met een sublieme pass. Matellán rent richting de bal. Matellán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - 100kafał 2:0

60e minuut.
Tardivo komt het veld opgelopen. Yakarcaklı komt het veld opgelopen. Haralambie komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Haralambie bereikt de bal nog maar net als eerste. Haralambie passt de bal met de wreef. Rondanini is nu in balbezit. Rondanini schiet op doel. Şeicaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - 100kafał 2:1

69e minuut.
Kahraman passt de bal met de wreef. Verteletskiy rent richting de bal. Verteletskiy passt de bal in één keer door. Kasap is nu in balbezit. Kasap draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tardivo kopt de bal weg. Klungelig pakt Schunk de bal. Kasap schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kasap krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bębenek kopt de bal weg. Calanari heeft problemen om de bal te vangen. Calanari geeft een lange en hoge pass. Səfərov is nu in balbezit. Səfərov draait met de bal, schiet en ... Abad bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cf brzeźce 60%, 100kafał 40%.
cf brzeźce - 100kafał 2:1