Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cf brzeźce A.C. Wroncka
wódkjee Tactiek N 5-3-2
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
51.3 gemiddelde waardering 57.4
solid Schieten excellent
excellent Passen very good
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Aiuti speelt de bal door. Klungelig pakt Kościuszko de bal. Kościuszko met een sublieme pass. Alwast rent richting de bal. Alwast geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Parusel met de inworp. Norola speelt de bal door. Lakhdar Hamina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakhdar Hamina schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszko geeft een hoge lob. Miu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miu draait met de bal, schiet en ... Şeicaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszko geeft een lange en hoge pass. Bergwijn speelt de bal door. Alwast is nu in balbezit. Alwast schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tyszko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Alwast de bal. Alwast speelt de bal door. Miu is nu in balbezit. Miu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - A.C. Wroncka 0:1

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bębenek met een snelle inworp. Calanari probeert naar een medespeler te passen. Matellán bereikt de bal nog maar net als eerste. Matellán draait met de bal, schiet en ... Serwach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cf brzeźce 64%, A.C. Wroncka 36%.
cf brzeźce - A.C. Wroncka 0:1

51e minuut.
Lutek geeft een lange en hoge pass. Matellán heeft problemen om de bal te vangen. Pandurović rent richting de bal. Matellán verovert de bal door een tackle van achteren. Matellán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cf brzeźce - A.C. Wroncka 1:1

53e minuut.
Miu rent richting de bal. Miu probeert naar een medespeler te passen. Lakhdar Hamina rent richting de bal. Lakhdar Hamina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - A.C. Wroncka 1:2

54e minuut.
Vassdal passt de bal in één keer door. Alwast is nu in balbezit. Alwast speelt de bal door. Miu rent richting de bal. Miu draait met de bal, schiet en ... Şeicaru bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - A.C. Wroncka 1:3

55e minuut.
van Dongen komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Matellán bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matellán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Matellán neemt zijn aanloop. Serwach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - A.C. Wroncka 2:3

63e minuut.
Lakhdar Hamina is nu in balbezit. Miu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakhdar Hamina rent richting de bal. Lakhdar Hamina draait met de bal, schiet en ... Şeicaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - A.C. Wroncka 2:4

64e minuut.
Müller komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Alwast probeert naar een medespeler te passen. Miu is nu in balbezit. Miu passt de bal in één keer door. Müller is nu in balbezit. Müller schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzieszuk komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kościuszko geeft de bal voor. van Dongen kopt de bal weg. Daar is Matellán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matellán haalt uit met een fantastische trap. Serwach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - A.C. Wroncka 3:4

87e minuut.
Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dongen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dongen passt de bal zonder na te denken. Müller is nu in balbezit. Müller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Lutek is nu in balbezit. van Dongen rent richting de bal. Lutek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Lutek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lutek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cf brzeźce 45%, A.C. Wroncka 55%.
cf brzeźce - A.C. Wroncka 3:4