Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-06 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.078
  • Stadion: Vexel Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17047
Vexel Iowa Wolf Pack
442 Defend Tactiek 532
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
57.6 gemiddelde waardering 48.7
excellent Schieten good
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Plitica is nu in balbezit. Plitica probeert naar een medespeler te passen. Orta geeft een hoge lob. Duta bereikt de bal nog maar net als eerste. Duta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Iowa Wolf Pack 1:0

9e minuut.
Trojan verovert de bal door een tackle van achteren. Brătescu rent richting de bal. Brătescu geeft de bal voor. Galastri rent richting de bal. Galastri schiet op doel. Bercovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Ślęczka verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęczka met een sublieme pass. Plitica probeert naar een medespeler te passen. Orta geeft de bal voor. Duta krijgt zijn hoofd ertegen. Bláthy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Orta met een sublieme pass. Belidiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Galastri verovert de bal door een tackle van achteren. Galastri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vexel - Iowa Wolf Pack 1:1

29e minuut.
Bláthy met een sublieme pass. Murdzak kopt de bal weg. Solomovici controleert de bal met de borst. Jablan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jablan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Doruch is nu in balbezit. Doruch passt de bal zonder na te denken. Duta rent richting de bal. Duta draait met de bal, schiet en ... Bláthy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Iowa Wolf Pack 2:1

34e minuut.
Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bérard verovert de bal door een tackle van achteren. Bérard probeert naar een medespeler te passen. Trojan rent richting de bal. Trojan haalt uit met een fantastische trap. Bláthy bokst de bal weg.

41e minuut.
Plitica passt de bal in één keer door. Doruch probeert naar een medespeler te passen. Trojan is nu in balbezit. Trojan draait met de bal, schiet en ... Bláthy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Iowa Wolf Pack 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vexel 34%, Iowa Wolf Pack 66%.
Vexel - Iowa Wolf Pack 3:1

47e minuut.
Plitica met de inworp. Doruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Doruch geeft een lange en hoge pass. Duta springt en kopt de bal. Bláthy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Iowa Wolf Pack 4:1

48e minuut.
Plitica verovert de bal door een tackle van achteren. Plitica met een sublieme pass. Daar is Trojan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trojan draait met de bal, schiet en ... Bláthy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Iowa Wolf Pack 5:1

61e minuut.
Jablan rent richting de bal. Jablan speelt de bal door. Galastri rent richting de bal. Galastri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Iowa Wolf Pack 5:2

65e minuut.
Corda verovert de bal door een tackle van achteren. Corda geeft een lange en hoge pass. Galastri rent richting de bal. Galastri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - Iowa Wolf Pack 5:3

68e minuut.
Jablan heeft problemen om de bal te vangen. Ślęczka verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęczka passt de bal zonder na te denken. Trojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Corda rent richting de bal. Brihuneţ verovert de bal door een tackle van achteren. Orta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orta geeft de bal voor. Trojan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bláthy bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Stalev is nu in balbezit. Duta verovert de bal door een tackle van achteren. Duta passt de bal met de wreef. Trojan is nu in balbezit. Trojan schiet op doel. Bláthy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toti komt het veld opgelopen. Ukleja komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Plitica passt de bal zonder na te denken. Damour geeft de bal voor. Murdzak kopt de bal weg. Toti heeft problemen om de bal te vangen. Toti schiet op doel. Bercovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Damour onderschept slim de pass. Inworp. Solomovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plitica geeft de bal voor. Trojan krijgt zijn hoofd ertegen. Bláthy bokst de bal weg.

90e minuut.
Plitica geeft de bal voor. Orta kopt de bal weg. Doruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojan schiet op doel. Bláthy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vexel 32%, Iowa Wolf Pack 68%.
Vexel - Iowa Wolf Pack 5:3