Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Dworcowa LZS Dzierżążnia
x Tactiek 4-1-2-1-2
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 52.5
outstanding Schieten very good
very good Passen adequate
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Mastigiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigante do Oeste verovert de bal door een tackle van achteren. Borończyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gigante do Oeste is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duszak kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Licznierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Duszak rent richting de bal. Duszak haalt uit met een fantastische trap. Licznierski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Dworcowa - LZS Dzierżążnia 0:1

6e minuut.
Mastigiani kopt de bal weg. Hoksa rent richting de bal. Różycki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Różycki krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Hoksa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoksa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Birnicu kopt de bal weg. Mastigiani met een sublieme pass. Daar is Różycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Dworcowa - LZS Dzierżążnia 1:1

15e minuut.
Quang Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Minh probeert naar een medespeler te passen. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki draait met de bal, schiet en ... Nedeljković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Dworcowa - LZS Dzierżążnia 2:1

16e minuut.
Borończyk geeft een hoge lob. Nedeljković probeert wanhopig de bal te grijpen. Sevastakis is nu in balbezit. Quang Minh onderschept slim de pass. Quang Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Dworcowa - LZS Dzierżążnia 3:1

37e minuut.
del Bosque speelt de bal door. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Birnicu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Birnicu kan niet meer verder spelen. Arroyo komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Quang Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevastakis verovert de bal door een tackle van achteren. Gazda onderschept slim de pass. Gazda haalt uit met een fantastische trap. Nedeljković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Dworcowa - LZS Dzierżążnia 4:1

43e minuut.
Inworp. Ţicleanu met de inworp. Borończyk is nu in balbezit. Borończyk geeft de bal voor. Quang Minh springt en kopt de bal. Nedeljković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Dworcowa 28%, LZS Dzierżążnia 72%.
KS Dworcowa - LZS Dzierżążnia 4:1

48e minuut.
Sevastakis rent richting de bal. Sevastakis geeft een hoge lob. del Bosque kopt de bal weg. Gigante do Oeste is nu in balbezit. Gigante do Oeste schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Mastigiani met een sublieme pass. Gazda is nu in balbezit. Gazda passt de bal met de wreef. Różycki rent richting de bal. Różycki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Cerański geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faife met een snelle inworp. Ebetürk geeft een lange en hoge pass. Różycki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Guerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Różycki onderschept slim de pass. Różycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Dworcowa - LZS Dzierżążnia 5:1

56e minuut.
Mastigiani passt de bal met de wreef. Borończyk speelt de bal door. Gazda speelt de bal door. Różycki is nu in balbezit. Różycki draait met de bal, schiet en ... Nedeljković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Różycki is nu in balbezit. Guerra rent richting de bal. Różycki onderschept slim de pass. Różycki schiet op doel. Nedeljković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Dworcowa - LZS Dzierżążnia 6:1

64e minuut.
Quang Minh geeft een lange en hoge pass. Borończyk is nu in balbezit. Hoksa verovert de bal door een tackle van achteren. Różycki onderschept slim de pass. Różycki schiet op doel. Nedeljković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Klungelig pakt Różycki de bal. Hoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki verovert de bal door een tackle van achteren. Różycki draait met de bal, schiet en ... Guerra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Nedeljković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Ebetürk met de inworp. Gazda geeft een hoge lob. Borończyk rent richting de bal. Borończyk geeft de bal voor. Quang Minh maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Dworcowa - LZS Dzierżążnia 7:1

82e minuut.
Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra speelt de bal door. Daar is Borończyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borończyk geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Gazda onderschept slim de pass. Gazda probeert naar een medespeler te passen. Cerański is nu in balbezit. Quang Minh onderschept slim de pass. Quang Minh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sevastakis controleert de bal met de borst. Sevastakis onderschept slim de pass. Quang Minh rent richting de bal. Quang Minh draait met de bal, schiet en ... Nedeljković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Dworcowa - LZS Dzierżążnia 8:1

89e minuut.
Ebetürk met de inworp. Gazda speelt de bal door. Różycki heeft problemen om de bal te vangen. Różycki schiet op doel. Nedeljković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Dworcowa - LZS Dzierżążnia 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Dworcowa 40%, LZS Dzierżążnia 60%.
KS Dworcowa - LZS Dzierżążnia 9:1