Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łogień Lasowice Elita club
wittiolo Tactiek Killerka
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
52 gemiddelde waardering 63.7
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Steriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Steriotis passt de bal zonder na te denken. Reis rent richting de bal. Reis draait met de bal, schiet en ... Buffa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hovhannisyan passt de bal zonder na te denken. Siwiński probeert naar een medespeler te passen. Steriotis speelt de bal door. Fortinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortinho draait met de bal, schiet en ... Buffa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Siwiński passt de bal met de wreef. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jurek. Jurek krijgt een gele kaart. Reis raakt geblesseerd tijdens het duel. Siwiński komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dobrowolski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Villafañe de bal. Villafañe passt de bal met de wreef. Maertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Maertens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Fortinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrowolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortinho verovert de bal door een tackle van achteren. Fortinho haalt uit met een fantastische trap. Buffa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - Elita club 0:1

22e minuut.
Ocypa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villafañe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruigrok begaat een overtreding. Ruigrok krijgt een gele kaart. Villafañe raakt geblesseerd tijdens het duel. Jurek met een snel genomen vrije trap. Sirovec is nu in balbezit. Sirovec schiet op doel. Rempała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Łogień Lasowice - Elita club 1:1

24e minuut.
Hovhannisyan geeft de bal voor. Steriotis is nu in balbezit. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fortinho de bal onder controle te krijgen. Buffa bokst de bal weg.

33e minuut.
Reis kopt de bal weg. Steriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarek maakt een afschuwelijke overtreding. Sitarek krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ruigrok passt de bal met de wreef. Daar is Steriotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steriotis speelt de bal door. Fortinho rent richting de bal. Fortinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - Elita club 1:2

36e minuut.
Jurek neemt vlug de vrije trap. Villafañe is nu in balbezit. Fressato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fressato krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Jurek speelt de bal door. Villafañe rent richting de bal. Villafañe passt de bal zonder na te denken. Sirovec is nu in balbezit. Sirovec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łogień Lasowice 61%, Elita club 39%.
Łogień Lasowice - Elita club 1:2

46e minuut.
Lins do Rêgo komt het veld opgelopen. Huszcza komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Siwiński is nu in balbezit. Siwiński passt de bal in één keer door. Daar is Reis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - Elita club 1:3

54e minuut.
Steriotis kopt de bal weg. Lins do Rêgo rent richting de bal. Lins do Rêgo speelt de bal door. Sirovec rent richting de bal. Sirovec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Huszcza speelt de bal door. Sirovec is nu in balbezit. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirovec verovert de bal door een tackle van achteren. Sirovec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Daar is Reis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrowolski is nu in balbezit. Reis onderschept slim de pass. Reis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - Elita club 1:4

66e minuut.
Sitarek geeft een hoge lob. Daar is Maertens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siwiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maertens is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jurek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lins do Rêgo passt de bal zonder na te denken. Jurek probeert naar een medespeler te passen. Fressato probeert naar een medespeler te passen. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza draait met de bal, schiet en ... Rempała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Reis controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pretterer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sirovec kopt de bal weg. Huszcza rent richting de bal. Huszcza schiet op doel. Rempała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Siwiński met een snelle inworp. Ruigrok is nu in balbezit. Ruigrok geeft de bal voor. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Doeltrap. Buffa trapt de bal weg. Steriotis probeert naar een medespeler te passen. Fortinho heeft problemen om de bal te vangen. Fortinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - Elita club 1:5

84e minuut.
Steriotis rent richting de bal. Sitarek verovert de bal door een tackle van achteren. Sitarek geeft een lange en hoge pass. Sirovec is nu in balbezit. Sirovec haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - Elita club 2:5

87e minuut.
Siwiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruigrok is nu in balbezit. Ruigrok probeert naar een medespeler te passen. Daar is Reis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Huszcza kopt de bal weg. Maertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Maertens passt de bal in één keer door. Sirovec rent richting de bal. Sirovec schiet op doel. Rempała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łogień Lasowice 55%, Elita club 45%.
Łogień Lasowice - Elita club 2:5