Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.079
  • Stadion: GKS Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 26285
GKS Tychy LKS Siekiera Piła
tadarasa up Tactiek siekiera v2
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 44.5
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen redelijk


2e minuut.
Machaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viduka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Demli. Viduka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Machaj neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Szyc is nu in balbezit. Sigbjörnsson onderschept slim de pass. Sigbjörnsson passt de bal zonder na te denken. Dähler is nu in balbezit. Dähler schiet op doel. Irarrázabal bokst de bal weg.

12e minuut.
Vuohijoki is nu in balbezit. Vuohijoki passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Dähler de bal onder controle te krijgen. Viduka geeft de bal voor. Prieto krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Jordáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordáki passt de bal met de wreef. Demli rent richting de bal. Mackrodt is nu in balbezit. Mackrodt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dähler probeert de bal met de borst te controleren. Dähler passt de bal in één keer door. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj geeft een lange en hoge pass. Prieto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - LKS Siekiera Piła 1:0

26e minuut.
Morta heeft problemen om de bal te vangen. Morta speelt de bal door. Jordáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackrodt is nu in balbezit. Mackrodt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Morta neemt de hoekschop. Klungelig pakt Jordáki de bal. Jordáki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Dähler passt de bal in één keer door. Sigbjörnsson rent richting de bal. Sigbjörnsson passt de bal met de wreef. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto schiet op doel. Irarrázabal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - LKS Siekiera Piła 2:0

34e minuut.
Szyc kopt de bal weg. Morta heeft problemen om de bal te vangen. Sigbjörnsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sigbjörnsson krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Prieto onderschept slim de pass. Lenkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lenkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Jordáki is nu in balbezit. Jordáki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Morta met een sublieme pass. Jordáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Viduka maakt een afschuwelijke overtreding. Viduka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy 51%, LKS Siekiera Piła 49%.
GKS Tychy - LKS Siekiera Piła 2:0

50e minuut.
Porębski verovert de bal door een tackle van achteren. Viduka is nu in balbezit. Viduka probeert naar een medespeler te passen. Dähler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dähler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Cegielski probeert naar een medespeler te passen. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt begaat een overtreding. Prieto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Prieto kan niet meer verder spelen. Słoma komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Irarrázabal trapt de bal weg van het doel. Lenkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Chudzyński de bal. Mackrodt onderschept slim de pass. Mackrodt haalt uit met een fantastische trap. Paal!

56e minuut.
Porębski geeft een hoge lob. Betancourt kopt de bal weg. Szyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoma is nu in balbezit. Słoma draait met de bal, schiet en ... Irarrázabal bokst de bal weg.

62e minuut.
Szyc verovert de bal door een tackle van achteren. Szyc geeft de bal voor. Mattiasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackrodt verovert de bal door een tackle van achteren. Mackrodt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy 55%, LKS Siekiera Piła 45%.
GKS Tychy - LKS Siekiera Piła 2:0