Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.079
  • Stadion: Reglitz Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6404
Reglitz CarlosLG
cool Tactiek 532
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 31.9
wonderbaarlijk Schieten matig
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


9e minuut.
Klungelig pakt Przybysz de bal. Zawodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawodziński geeft de bal voor. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi schiet op doel. Pisz bokst de bal weg.

9e minuut.
Gadawski rent richting de bal. Gadawski passt de bal zonder na te denken. Zawodziński rent richting de bal. Zawodziński geeft de bal voor. Capuzza maakt een snoekduik en kopt de bal. Pisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Ren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawodziński onderschept slim de pass. Zawodziński passt de bal in één keer door. Ménesi is nu in balbezit. Ménesi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - CarlosLG 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Foufoulas de bal. Mengamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi haalt uit met een fantastische trap. Pisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - CarlosLG 2:0

16e minuut.
Poggioni rent richting de bal. Zamora rent richting de bal. Zamora probeert naar een medespeler te passen. Ménesi rent richting de bal. Ménesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - CarlosLG 3:0

19e minuut.
Klungelig pakt Foufoulas de bal. Capuzza verovert de bal door een tackle van achteren. Capuzza probeert naar een medespeler te passen. Ménesi is nu in balbezit. Ménesi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mengamov geeft de bal voor. Kudzia heeft problemen om de bal te vangen. Capuzza is nu in balbezit. Capuzza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Capuzza is nu in balbezit. Grzywaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

33e minuut.
Poggioni speelt de bal door. Mengamov rent richting de bal. Mengamov probeert naar een medespeler te passen. Capuzza is nu in balbezit. Capuzza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Doeltrap. Pisz met een harde bal richting middenveld. Zawodziński kopt de bal weg. Ménesi rent richting de bal. Ménesi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Capuzza de bal. Capuzza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - CarlosLG 4:0

35e minuut.
Foufoulas rent richting de bal. Foufoulas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Przybysz de bal. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ménesi rent richting de bal. Ménesi haalt uit met een fantastische trap. Pisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - CarlosLG 5:0

36e minuut.
Ren met een sublieme pass. Kudzia is nu in balbezit. Kudzia geeft een hoge lob. Daar is Capuzza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capuzza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Pisz trapt de bal weg. Zawodziński kopt de bal weg. Ménesi heeft problemen om de bal te vangen. Ménesi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Mengamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengamov passt de bal met de wreef. Capuzza is nu in balbezit. Capuzza haalt uit met een fantastische trap. Pisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - CarlosLG 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reglitz 22%, CarlosLG 78%.
Reglitz - CarlosLG 6:0

48e minuut.
Capuzza bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuzza geeft de bal voor. Przybysz rent richting de bal. Ménesi verovert de bal door een tackle van achteren. Ménesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - CarlosLG 7:0

51e minuut.
Zamora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gadawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadawski speelt de bal door. Capuzza heeft problemen om de bal te vangen. Capuzza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Šuman kopt de bal weg. Zamora kan de bal niet met de borst controleren. Scacchi probeert naar een medespeler te passen. Capuzza is nu in balbezit. Capuzza draait met de bal, schiet en ... Pisz bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mengamov met een sublieme pass. Capuzza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieliński rent richting de bal. Capuzza onderschept slim de pass. Capuzza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - CarlosLG 8:0

55e minuut.
Klungelig pakt Zieliński de bal. Zamora is nu in balbezit. Zamora speelt de bal door. Ménesi rent richting de bal. Ménesi haalt uit met een fantastische trap. Pisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Capuzza bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuzza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - CarlosLG 9:0

59e minuut.
Gadawski geeft een lange en hoge pass. Capuzza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - CarlosLG 10:0

64e minuut.
Zamora geeft een lange en hoge pass. Capuzza kopt de bal weg. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi draait met de bal, schiet en ... Pisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - CarlosLG 11:0

65e minuut.
Foufoulas kan de bal niet met de borst controleren. Zawodziński rent richting de bal. Zawodziński speelt de bal door. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi draait met de bal, schiet en ... Pisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Capuzza rent richting de bal. Capuzza passt de bal met de wreef. Ménesi is nu in balbezit. Ménesi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - CarlosLG 12:0

74e minuut.
Zawodziński verovert de bal door een tackle van achteren. Zawodziński met een sublieme pass. Ménesi rent richting de bal. Ménesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mengamov speelt de bal door. Ménesi rent richting de bal. Ménesi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Capuzza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capuzza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grzywaczewski met een sublieme pass. Mengamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengamov geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - CarlosLG 13:0

79e minuut.
Mengamov rent richting de bal. Mengamov passt de bal zonder na te denken. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuzza bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuzza haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ménesi is nu in balbezit. Ménesi schiet op doel. Pisz bokst de bal weg.

85e minuut.
Leczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Zawodziński verovert de bal door een tackle van achteren. Zawodziński probeert naar een medespeler te passen. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Tabaković rent richting de bal. Poggioni onderschept slim de pass. Poggioni probeert naar een medespeler te passen. Ren bereikt de bal nog maar net als eerste. Ren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reglitz 13%, CarlosLG 87%.
Reglitz - CarlosLG 13:0