Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.079
  • Stadion: Mydlice Park
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3062
SCDG Working Class Hooligans LZS Dzierżążnia
Sweep Tactiek 4-1-2-1-2
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.9 gemiddelde waardering 51.5
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Daar is Nagumanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gigante do Oeste is nu in balbezit. Gigante do Oeste met een sublieme pass. Duszak is nu in balbezit. Duszak haalt uit met een fantastische trap. Kirk bokst de bal weg.

11e minuut.
del Bosque rent richting de bal. del Bosque passt de bal zonder na te denken. Duszak is nu in balbezit. Duszak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Beginski de bal onder controle te krijgen. Kirk bokst de bal weg.

14e minuut.
del Bosque is nu in balbezit. del Bosque passt de bal met de wreef. Gigante do Oeste probeert naar een medespeler te passen. Daar is Duszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duszak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Guerra geeft een lange en hoge pass. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Duszak de bal. Duszak draait met de bal, schiet en ... Kirk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Jarkovsky verovert de bal door een tackle van achteren. Jarkovsky geeft de bal voor. Grablewski kopt de bal weg. Duszak is nu in balbezit. Duszak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Niziałek geeft een lange en hoge pass. Hoksa is nu in balbezit. Erzrumyan geeft een hoge lob. Răileanu rent richting de bal. Răileanu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. del Bosque met de inworp. Gigante do Oeste is nu in balbezit. Gigante do Oeste geeft een lange en hoge pass. Duszak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Nagumanov de bal. Erzrumyan met een sublieme pass. Daar is Duszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duszak haalt uit met een fantastische trap. Kirk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCDG Working Class Hooligans - LZS Dzierżążnia 0:1

37e minuut.
Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nagumanov. Erzrumyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Erzrumyan met een snel genomen vrije trap. Duszak rent richting de bal. Duszak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Beginski met een sublieme pass. Răileanu rent richting de bal. Răileanu geeft een hoge lob. Duszak heeft problemen om de bal te vangen. Duszak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SCDG Working Class Hooligans - LZS Dzierżążnia 0:2

41e minuut.
Wisnieski probeert naar een medespeler te passen. Bereznicki is nu in balbezit. Grablewski rent richting de bal. Ruesga verovert de bal door een tackle van achteren. Ruesga geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCDG Working Class Hooligans 63%, LZS Dzierżążnia 37%.
SCDG Working Class Hooligans - LZS Dzierżążnia 0:2

49e minuut.
Niziałek speelt de bal door. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu probeert naar een medespeler te passen. Duszak rent richting de bal. Duszak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Erzrumyan rent richting de bal. Kraniasky verovert de bal door een tackle van achteren. Kraniasky met een sublieme pass. del Bosque is nu in balbezit. del Bosque geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Doeltrap. Kirk met een harde bal richting middenveld. Erzrumyan kopt de bal weg. Daar is Gigante do Oeste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gigante do Oeste haalt uit met een fantastische trap. Kirk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Abratanski probeert naar een medespeler te passen. del Bosque heeft problemen om de bal te vangen. del Bosque probeert naar een medespeler te passen. Duszak rent richting de bal. Duszak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gigante do Oeste geeft een lange en hoge pass. Duszak rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Răileanu zal de hoekschop nemen. Duszak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SCDG Working Class Hooligans - LZS Dzierżążnia 0:3

70e minuut.
Wisnieski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisnieski geeft de bal voor. Daar is Bereznicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bereznicki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sevastakis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SCDG Working Class Hooligans - LZS Dzierżążnia 1:3

76e minuut.
Beginski geeft een hoge lob. Inworp. del Bosque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gigante do Oeste rent richting de bal. Gigante do Oeste geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Nagumanov is nu in balbezit. Nagumanov speelt de bal door. Bereznicki is nu in balbezit. Bereznicki draait met de bal, schiet en ... Sevastakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nedeljković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Sevastakis geeft een lange en hoge pass. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vojtekovszki. Răileanu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCDG Working Class Hooligans 57%, LZS Dzierżążnia 43%.
SCDG Working Class Hooligans - LZS Dzierżążnia 1:3