Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.080
  • Stadion: LKS Puq Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 20000
LKS Puq NiwyM
n Tactiek 5122
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 35.3
excellent Schieten adequate
adequate Passen weak
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Bolimowski passt de bal in één keer door. Atłachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Atłachowicz geeft de bal voor. Teufelchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufelchen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Rolán verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Meistermacher zijn tegenspeler op de grond. Rolán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rolán met een snel genomen vrije trap. Demay heeft problemen om de bal te vangen. Drury rent richting de bal. Drury draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Puq - NiwyM 0:1

8e minuut.
Bolimowski is nu in balbezit. Mărcuş onderschept slim de pass. Teufelchen is nu in balbezit. Klungelig pakt Bolimowski de bal. Bolimowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Atłachowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bikov verovert de bal door een tackle van achteren. Bikov passt de bal in één keer door. Boscán is nu in balbezit. Boscán haalt uit met een fantastische trap. Lisichkov bokst de bal weg.

15e minuut.
De Santi geeft de bal voor. Iwanek kopt de bal weg. Klungelig pakt De Santi de bal. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian haalt uit met een fantastische trap. Kowalczykiewicz bokst de bal weg.

15e minuut.
Kowalczykiewicz met een sublieme pass. Nieto Cortés kan de bal niet met de borst controleren. Mărcuş speelt de bal door. Drury bereikt de bal nog maar net als eerste. Drury schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lisichkov bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Puq - NiwyM 0:2

24e minuut.
Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufelchen verovert de bal door een tackle van achteren. Teufelchen geeft een hoge lob. Sofian rent richting de bal. Sofian haalt uit met een fantastische trap. Kowalczykiewicz bokst de bal weg.

29e minuut.
Rolán geeft een hoge lob. Anton is nu in balbezit. Met opzet legt Griscti Soler zijn tegenspeler op de grond. Griscti Soler krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Daar is Griscti Soler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boscán rent richting de bal. Griscti Soler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Griscti Soler krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Puq 47%, NiwyM 53%.
LKS Puq - NiwyM 0:2

46e minuut.
Virdis komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Iwanek geeft een hoge lob. Inworp. Meistermacher met de inworp. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski haalt uit met een fantastische trap. Kowalczykiewicz bokst de bal weg.

49e minuut.
Teufelchen geeft een hoge lob. Bolimowski kopt de bal weg. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Puq - NiwyM 1:2

55e minuut.
Kardynał is nu in balbezit. Teufelchen verovert de bal door een tackle van achteren. Teufelchen passt de bal in één keer door. Sofian is nu in balbezit. Sofian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mărcuş met de inworp. Anton met een sublieme pass. Żbikowski is nu in balbezit. Virdis onderschept slim de pass. Virdis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bikov met de inworp. Klungelig pakt Anton de bal. Anton speelt de bal door. Drury bereikt de bal nog maar net als eerste. Drury schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Buitenspel voor Bolimowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Skrzat komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Rolán geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meistermacher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Teufelchen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teufelchen geeft de bal voor. Kowalczykiewicz bokst de bal weg.

75e minuut.
Inworp. Pochroń komt het veld opgelopen. Nieto Cortés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian haalt uit met een fantastische trap. Kowalczykiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Teufelchen probeert de bal aan de voet te houden. Teufelchen geeft een hoge lob. Skrzat springt en kopt de bal. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Puq 39%, NiwyM 61%.
LKS Puq - NiwyM 1:2