Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MATEUSZ I BARTOSZ GM
teraz do boju Tactiek gm2
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
61.2 gemiddelde waardering 55.2
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Jaszczur is nu in balbezit. Jaszczur geeft de bal voor. Trọng Dũng kopt de bal weg. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Turmiński speelt de bal door. Gesualdi kopt de bal weg. Daar is Gadelha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gadelha geeft een hoge lob. Lamego maakt een snoekduik en kopt de bal. Kriss probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Trọng Dũng rent richting de bal. Trọng Dũng passt de bal zonder na te denken. Strzyżowski rent richting de bal. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek schiet op doel. Turmiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Damiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Damiano probeert naar een medespeler te passen. Neves rent richting de bal. Neves draait met de bal, schiet en ... Kriss maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MATEUSZ I BARTOSZ - GM 1:0

43e minuut.
Van de Capelle geeft een hoge lob. Gordo kopt de bal weg. Gadelha met een sublieme pass. Gesualdi is nu in balbezit. Gesualdi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MATEUSZ I BARTOSZ 42%, GM 58%.
MATEUSZ I BARTOSZ - GM 1:0

47e minuut.
Damiano passt de bal in één keer door. Neves rent richting de bal. Gadelha is nu in balbezit. Neves is nu in balbezit. Neves haalt uit met een fantastische trap. Kriss bokst de bal weg. Lamego is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MATEUSZ I BARTOSZ - GM 2:0

51e minuut.
Bunić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jaszczur kopt de bal weg. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek draait met de bal, schiet en ... Turmiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MATEUSZ I BARTOSZ - GM 2:1

60e minuut.
Gesualdi geeft een hoge lob. Neves rent richting de bal. Scotti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Neves wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

72e minuut.
Grealish verovert de bal door een tackle van achteren. Damiano met een sublieme pass. Gesualdi is nu in balbezit. Gesualdi geeft een hoge lob. Neves maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Damiano is nu in balbezit. Damiano geeft een lange en hoge pass. Neves is nu in balbezit. Neves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MATEUSZ I BARTOSZ - GM 3:1

85e minuut.
Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunić verovert de bal door een tackle van achteren. Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamego is nu in balbezit. Lamego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MATEUSZ I BARTOSZ - GM 4:1

86e minuut.
Wagenhaus met een sublieme pass. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger geeft een hoge lob. Pieniążek rent richting de bal. Pieniążek haalt uit met een fantastische trap. Turmiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Bunić geeft de bal voor. Inworp. Damiano met de inworp. Gadelha geeft een hoge lob. Gesualdi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MATEUSZ I BARTOSZ 34%, GM 66%.
MATEUSZ I BARTOSZ - GM 4:1