Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mostki 2007 LZS > Lipa
523 Tactiek lipa
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
62.2 gemiddelde waardering 55.2
excellent Schieten very good
outstanding Passen solid
good Verdedigen solid


7e minuut.
Bartolić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Armada met de inworp. Kuryluk is nu in balbezit. Kuryluk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kuryluk kopt de bal weg. Dymecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymecki passt de bal met de wreef. Gdyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Miketa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bałdys komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eder. Zygmunt raakt geblesseerd tijdens het duel. Piast met een snel genomen vrije trap. Gdyński krijgt zijn hoofd ertegen. Bielawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson geeft een lange en hoge pass. Eder rent richting de bal. Zygmunt onderschept slim de pass. Zygmunt haalt uit met een fantastische trap. Bielawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Gdyński heeft problemen om de bal te vangen. Engel is nu in balbezit. Engel passt de bal zonder na te denken. Gdyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zygmunt probeert de bal aan de voet te houden. Bielawa speelt de bal door. Valdizán is nu in balbezit. Valdizán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lombardo onderschept slim de pass. Lombardo passt de bal in één keer door. Leopizzi rent richting de bal. Leopizzi haalt uit met een fantastische trap. Ban probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Buitenspel voor Cysarz. Goede buitenspelval van de verdediging. Lombardo neemt vlug de vrije trap. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán draait met de bal, schiet en ... Ban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mostki 2007 - LZS > Lipa 1:0

37e minuut.
Nelson geeft een hoge lob. Gdyński rent richting de bal. Met opzet legt Lombardo zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Lombardo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lombardo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gdyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cysarz komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Valdizán is nu in balbezit. Armada bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada passt de bal in één keer door. Leopizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Leopizzi haalt uit met een fantastische trap. Ban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Geißler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmunt onderschept slim de pass. Eder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eder krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mostki 2007 49%, LZS > Lipa 51%.
KS Mostki 2007 - LZS > Lipa 1:0

50e minuut.
Kuryluk met een sublieme pass. Junco rent richting de bal. Junco probeert naar een medespeler te passen. Leopizzi is nu in balbezit. Leopizzi draait met de bal, schiet en ... Ban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Valdizán geeft een hoge lob. Leopizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Leopizzi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jędrzejak de bal onder controle te krijgen. Ban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mostki 2007 - LZS > Lipa 2:0

64e minuut.
Bałdys is nu in balbezit. Bałdys met een sublieme pass. Dymecki rent richting de bal. Dymecki geeft een lange en hoge pass. Gdyński rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gdyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mostki 2007 - LZS > Lipa 2:1

69e minuut.
Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt probeert naar een medespeler te passen. Gdyński is nu in balbezit. Cysarz is nu in balbezit. Cysarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Mostki 2007 - LZS > Lipa 2:2

72e minuut.
Dymecki onderschept slim de pass. Dymecki geeft een hoge lob. Cysarz is nu in balbezit. Cysarz draait met de bal, schiet en ... Bielawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Zygmunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armada kopt de bal weg. Daar is Bartolić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mostki 2007 - LZS > Lipa 3:2

76e minuut.
Armada geeft een hoge lob. Junco kopt de bal weg. Nelson probeert naar een medespeler te passen. Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cysarz schiet op doel. Bielawa bokst de bal weg.

78e minuut.
Bielawa trapt de bal weg van het doel. Valdizán probeert de bal met de borst te controleren. Armada rent richting de bal. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Valdizán kopt de bal weg. Nelson is nu in balbezit. Kuryluk verovert de bal door een tackle van achteren. Kuryluk geeft de bal voor. Junco maakt een snoekduik en kopt de bal. Ban bokst de bal weg.

88e minuut.
Curuchet geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dymecki met de inworp. Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cysarz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gdyński bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mostki 2007 41%, LZS > Lipa 59%.
KS Mostki 2007 - LZS > Lipa 3:2