Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS > Lipa KS MOKRA
lipa Tactiek Attack
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 24.5
solid Schieten average
solid Passen poor
adequate Verdedigen weak


5e minuut.
Klungelig pakt Cysarz de bal. Cysarz geeft een lange en hoge pass. Wielopolski rent richting de bal. Wielopolski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - KS MOKRA 1:0

7e minuut.
Dymecki passt de bal zonder na te denken. Daar is Majkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majkowski passt de bal met de wreef. Wielopolski heeft problemen om de bal te vangen. Wielopolski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Zygmunt heeft problemen om de bal te vangen. Stanuch rent richting de bal. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt draait met de bal, schiet en ... Flakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Bałdys rent richting de bal. Bałdys passt de bal in één keer door. Zygmunt met een sublieme pass. Wielopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielopolski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dymecki probeert naar een medespeler te passen. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielopolski rent richting de bal. Zygmunt rent richting de bal. Zygmunt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - KS MOKRA 2:0

13e minuut.
Broniarek heeft problemen om de bal te vangen. Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cysarz passt de bal zonder na te denken. Wielopolski is nu in balbezit. Wielopolski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Jędrzejak geeft de bal voor. Zygmunt kopt de bal weg. Wielopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielopolski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - KS MOKRA 3:0

20e minuut.
Majkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkowski passt de bal met de wreef. Wielopolski is nu in balbezit. Wielopolski schiet op doel. Flakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - KS MOKRA 4:0

22e minuut.
Dymecki onderschept slim de pass. Dymecki geeft de bal voor. Wielopolski rent richting de bal. Wielopolski schiet op doel. Flakowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - KS MOKRA 5:0

28e minuut.
Cysarz probeert naar een medespeler te passen. Wielopolski is nu in balbezit. Zygmunt is nu in balbezit. Zygmunt draait met de bal, schiet en ... Flakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - KS MOKRA 6:0

31e minuut.
Nowaczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Bałdys verovert de bal door een tackle van achteren. Bałdys speelt de bal door. Wielopolski heeft problemen om de bal te vangen. Wielopolski schiet op doel. Flakowski bokst de bal weg. Majkowski rent richting de bal. Majkowski draait met de bal, schiet en ... Flakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Smyła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - KS MOKRA 7:0

33e minuut.
Jędrzejak passt de bal met de wreef. Cysarz rent richting de bal. Cysarz met een sublieme pass. Dymecki rent richting de bal. Dymecki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Piast kopt de bal weg. Cysarz is nu in balbezit. Cysarz passt de bal met de wreef. Wielopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielopolski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Zygmunt onderschept slim de pass. Zygmunt passt de bal met de wreef. Wielopolski is nu in balbezit. Wielopolski schiet op doel. Flakowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - KS MOKRA 8:0

42e minuut.
Majkowski rent richting de bal. Majkowski met een sublieme pass. Wielopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielopolski draait met de bal, schiet en ... Flakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - KS MOKRA 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS > Lipa 22%, KS MOKRA 78%.
LZS > Lipa - KS MOKRA 9:0

48e minuut.
Dymecki rent richting de bal. Dymecki speelt de bal door. Smyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielopolski onderschept slim de pass. Wielopolski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Flakowski trapt de bal weg. Bałdys rent richting de bal. Bałdys passt de bal zonder na te denken. Zygmunt is nu in balbezit. Zygmunt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Cysarz rent richting de bal. Cysarz passt de bal in één keer door. Zygmunt rent richting de bal. Zygmunt schiet op doel. Flakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - KS MOKRA 10:0

58e minuut.
Majkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielopolski rent richting de bal. Majkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielopolski is nu in balbezit. Wielopolski schiet op doel. Flakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rucki speelt de bal door. Majkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bałdys verovert de bal door een tackle van achteren. Bałdys geeft een hoge lob. Zygmunt is nu in balbezit. Zygmunt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - KS MOKRA 11:0

67e minuut.
Dymecki verovert de bal door een tackle van achteren. Dymecki passt de bal met de wreef. Wielopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielopolski draait met de bal, schiet en ... Flakowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Flakowski trapt de bal weg van het doel. Cysarz kopt de bal weg. Majkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkowski schiet op doel. Flakowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - KS MOKRA 12:0

69e minuut.
Munnicki met een sublieme pass. Klungelig pakt Winek de bal. Zygmunt onderschept slim de pass. Zygmunt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - KS MOKRA 13:0

71e minuut.
Wielopolski is nu in balbezit. Zygmunt is nu in balbezit. Zygmunt met een sublieme pass. Majkowski is nu in balbezit. Majkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cysarz probeert naar een medespeler te passen. Majkowski rent richting de bal. Majkowski speelt de bal door. Daar is Wielopolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielopolski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Jędrzejak verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrzejak geeft een hoge lob. Majkowski kopt de bal weg. Zygmunt is nu in balbezit. Zygmunt haalt uit met een fantastische trap. Flakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wielopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielopolski draait met de bal, schiet en ... Flakowski bokst de bal weg.

80e minuut.
Stanuch is nu in balbezit. Zygmunt verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmunt probeert naar een medespeler te passen. Wielopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielopolski draait met de bal, schiet en ... Flakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - KS MOKRA 14:0

83e minuut.
Dymecki kopt de bal weg. Wielopolski rent richting de bal. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Majkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - KS MOKRA 15:0

84e minuut.
Winek passt de bal met de wreef. Broniarek is nu in balbezit. Wielopolski verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmunt is nu in balbezit. Zygmunt schiet op doel. Flakowski bokst de bal weg. Wielopolski rent richting de bal. Wielopolski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - KS MOKRA 16:0

89e minuut.
Dymecki geeft de bal voor. Bałdys kopt de bal weg. Daar is Nowaczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmunt is nu in balbezit. Zygmunt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - KS MOKRA 17:0

90e minuut.
Munnicki speelt de bal door. Zygmunt is nu in balbezit. Nowaczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Nowaczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS > Lipa 14%, KS MOKRA 86%.
LZS > Lipa - KS MOKRA 17:0