Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.081
  • Stadion: Sh@dows Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2881
Sh@dows LZS Knapy
Normal Tactiek knp1
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 48.7
unsatisfactory Schieten excellent
poor Passen solid
poor Verdedigen very good


3e minuut.
Rżany probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rantapelkonen de bal. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Córdova de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sybis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Antonione krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sh@dows - LZS Knapy 0:1

9e minuut.
Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis geeft de bal voor. Silion kopt de bal weg. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kapzuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Ursuţ geeft de bal voor. Daar is Córdova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonione is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sh@dows - LZS Knapy 0:2

17e minuut.
Brettschneider rent richting de bal. Uhrič bereikt de bal nog maar net als eerste. Brettschneider onderschept slim de pass. Silion geeft een hoge lob. Rantapelkonen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ passt de bal zonder na te denken. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sh@dows - LZS Knapy 0:3

22e minuut.
Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ passt de bal in één keer door. Silion geeft een hoge lob. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sh@dows - LZS Knapy 0:4

23e minuut.
Sybis is nu in balbezit. Sybis geeft de bal voor. Antonione heeft problemen om de bal te vangen. Antonione schiet op doel. Charkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sh@dows - LZS Knapy 0:5

26e minuut.
Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion passt de bal zonder na te denken. Antonione is nu in balbezit. Antonione schiet op doel. Charkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sh@dows - LZS Knapy 0:6

27e minuut.
Antonione onderschept slim de pass. Antonione passt de bal zonder na te denken. Sybis met een sublieme pass. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sh@dows - LZS Knapy 0:7

28e minuut.
Sybis geeft de bal voor. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen passt de bal zonder na te denken. Antonione rent richting de bal. Antonione schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sh@dows - LZS Knapy 0:8

32e minuut.
Antonione bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonione speelt de bal door. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sh@dows - LZS Knapy 0:9

35e minuut.
Ursuţ onderschept slim de pass. Ursuţ met een sublieme pass. Sybis is nu in balbezit. Sybis geeft een lange en hoge pass. Antonione krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sh@dows - LZS Knapy 0:10

37e minuut.
Uhrič bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion verovert de bal door een tackle van achteren. Silion speelt de bal door. Antonione heeft problemen om de bal te vangen. Antonione schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Córdova de bal. Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ speelt de bal door. Antonione bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonione schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sh@dows - LZS Knapy 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sh@dows 84%, LZS Knapy 16%.
Sh@dows - LZS Knapy 0:11

52e minuut.
Huszti passt de bal zonder na te denken. Kolbusz rent richting de bal. Mirga geeft de bal voor. Rantapelkonen probeert de bal met de borst te controleren. Rantapelkonen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Antonione rent richting de bal. Silion heeft problemen om de bal te vangen. Antonione bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion rent richting de bal. Silion geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Antonione is nu in balbezit. Antonione speelt de bal door. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ... Charkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sh@dows - LZS Knapy 0:12

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brettschneider met de inworp. Silion rent richting de bal. Silion geeft een lange en hoge pass. Rantapelkonen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Koryzna geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silion met een snelle inworp. Antonione rent richting de bal. Antonione geeft een hoge lob. Charkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Jadziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ onderschept slim de pass. Ursuţ geeft een hoge lob. Antonione rent richting de bal. Antonione draait met de bal, schiet en ... Charkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sh@dows - LZS Knapy 0:13

67e minuut.
Silion probeert naar een medespeler te passen. Sybis rent richting de bal. Sybis passt de bal zonder na te denken. Antonione is nu in balbezit. Antonione schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sh@dows - LZS Knapy 0:14

67e minuut.
Bierut komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ probeert naar een medespeler te passen. Sybis met een sublieme pass. Antonione rent richting de bal. Antonione schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sh@dows - LZS Knapy 0:15

72e minuut.
Sybis geeft een lange en hoge pass. Antonione kopt de bal weg. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap. Bierut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sh@dows - LZS Knapy 0:16

73e minuut.
Silion passt de bal zonder na te denken. Daar is Sybis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sybis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Antonione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonione draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Silion verovert de bal door een tackle van achteren. Silion speelt de bal door. Antonione rent richting de bal. Antonione draait met de bal, schiet en ... Bierut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sh@dows - LZS Knapy 0:17

80e minuut.
Jadziński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

83e minuut.
Mirga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Córdova de bal. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen schiet op doel. Bierut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sh@dows - LZS Knapy 0:18

88e minuut.
Sybis geeft een lange en hoge pass. Girelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antonione rent richting de bal. Antonione haalt uit met een fantastische trap. Bierut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sh@dows - LZS Knapy 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sh@dows 73%, LZS Knapy 27%.
Sh@dows - LZS Knapy 0:19