Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pizza & Pasta bielawy fc
Gambas e kutas Tactiek nowa6
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
44.1 gemiddelde waardering 49.9
very good Schieten good
solid Passen solid
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Cruz Barreiro is nu in balbezit. Morda onderschept slim de pass. Morda geeft een lange en hoge pass. Gładysiewicz springt en kopt de bal. Kothencz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kothencz trapt de bal weg van het doel. Kulisz kopt de bal weg. Asprilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprilla draait met de bal, schiet en ... Białowąs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Gładysiewicz is nu in balbezit. Primieri is nu in balbezit. Gładysiewicz onderschept slim de pass. Gładysiewicz schiet op doel. Kothencz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - bielawy fc 1:0

17e minuut.
Wroński passt de bal met de wreef. Gładysiewicz is nu in balbezit. Primieri onderschept slim de pass. Primieri geeft de bal voor. Asprilla is nu in balbezit. Paal!

20e minuut.
Witkowski onderschept slim de pass. Kulisz verovert de bal door een tackle van achteren. Kulisz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Złotnicki de bal. Złotnicki schiet op doel. Białowąs bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wojtaszewski zal de hoekschop nemen. Złotnicki maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Wojtaszewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Asprilla de bal. Asprilla passt de bal in één keer door. Złotnicki heeft problemen om de bal te vangen. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... Białowąs bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pizza & Pasta - bielawy fc 1:1

25e minuut.
Staniek passt de bal met de wreef. Pacholski is nu in balbezit. Met opzet legt Złotnicki zijn tegenspeler op de grond. Złotnicki krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Witkowski geeft een lange en hoge pass. Gładysiewicz rent richting de bal. Primieri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gładysiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morda wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Miś onderschept slim de pass. Laskowiec rent richting de bal. Laskowiec passt de bal met de wreef. Morda is nu in balbezit. Morda speelt de bal door. Kothencz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizza & Pasta 66%, bielawy fc 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pizza & Pasta - bielawy fc 1:1

49e minuut.
Păcală geeft de bal voor. Asprilla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dojaś. Dojaś krijgt een gele kaart. Asprilla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kulisz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Miś rent richting de bal. Miś geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laskowiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morda geeft de bal voor. Kothencz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gładysiewicz springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Witkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Witkowski passt de bal met de wreef. Wojtaszewski geeft de bal voor. Asprilla rent richting de bal. Asprilla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Dojaś geeft een lange en hoge pass. Staniek kopt de bal weg. Gładysiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gładysiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Złotnicki de bal. Dojaś verovert de bal door een tackle van achteren. Dojaś geeft een lange en hoge pass. Wojtaszewski rent richting de bal. Wojtaszewski geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Primieri de bal. Morda is nu in balbezit. Primieri onderschept slim de pass. Primieri geeft een hoge lob. Złotnicki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - bielawy fc 1:2

80e minuut.
Cruz Barreiro kopt de bal weg. Wojtaszewski is nu in balbezit. Wojtaszewski passt de bal in één keer door. Asprilla is nu in balbezit. Asprilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Inworp. Miś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszewski geeft een lange en hoge pass. Złotnicki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - bielawy fc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizza & Pasta 69%, bielawy fc 31%.
Pizza & Pasta - bielawy fc 1:3