Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Swamp Monsters Forest Hill F.C.
four42 Tactiek 4_3_3_o
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
63.8 gemiddelde waardering 64.4
excellent Schieten formidable
excellent Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


1e minuut.
Peli bereikt de bal nog maar net als eerste. Peli passt de bal zonder na te denken. Reynolds rent richting de bal. Reynolds geeft een lange en hoge pass. Giggs maakt een snoekduik en kopt de bal. Williams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Bystol bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystol passt de bal zonder na te denken. Promes is nu in balbezit. Promes geeft de bal voor. Peli maakt een snoekduik en kopt de bal. Williams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Hudiček geeft de bal voor. Promes bereikt de bal nog maar net als eerste. Promes geeft de bal voor. Peli is nu in balbezit. Peli haalt uit met een fantastische trap. Williams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Ings probeert naar een medespeler te passen. Lipnicki is nu in balbezit. Bystol onderschept slim de pass. Mânzeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mânzeanu geeft de bal voor. Choupo-Moting bokst de bal weg.

27e minuut.
Giggs geeft een hoge lob. Peli kopt de bal weg. Reynolds is nu in balbezit. Reynolds draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Azizudeen kopt de bal weg. Lipnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipnicki passt de bal in één keer door. Mânzeanu rent richting de bal. Mânzeanu geeft de bal voor. Choupo-Moting verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Azizudeen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Reynolds met de inworp. Peli is nu in balbezit. Peli haalt uit met een fantastische trap. Williams verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Promes rent richting de bal. Promes geeft een hoge lob. Reynolds is nu in balbezit. Reynolds geeft een hoge lob. Peli springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp Monsters 57%, Forest Hill F.C. 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Swamp Monsters - Forest Hill F.C. 0:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giggs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Promes rent richting de bal. Promes geeft de bal voor. Peli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kane verovert de bal door een tackle van achteren. Kane passt de bal in één keer door. Zarl rent richting de bal. Zarl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - Forest Hill F.C. 1:0

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Peli stond buitenspel. Anderson komt het veld opgelopen. Vesilaid komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Prnjat onderschept slim de pass. Reynolds is nu in balbezit. Daar is Reynolds, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reynolds geeft een lange en hoge pass. Vesilaid springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Swamp Monsters - Forest Hill F.C. 1:1

84e minuut.
Anderson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fernandes komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Ings bereikt de bal nog maar net als eerste. Radnai verovert de bal door een tackle van achteren. Radnai passt de bal met de wreef. Vesilaid rent richting de bal. Vesilaid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Figlis passt de bal zonder na te denken. Pietrafesa speelt de bal door. Reynolds rent richting de bal. Reynolds geeft een hoge lob. Vesilaid maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp Monsters 54%, Forest Hill F.C. 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Swamp Monsters - Forest Hill F.C. 1:1