Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 21:14
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: Brockley Rise
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 34000
Forest Hill F.C. Man United 1995-96
4_3_3_o Tactiek 532.1
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64.1 gemiddelde waardering 71.2
excellent Schieten formidable
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Tomori probeert naar een medespeler te passen. Bocquet rent richting de bal. Bocquet probeert naar een medespeler te passen. Kastrup is nu in balbezit. Kastrup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Reynolds geeft een lange en hoge pass. Peli kopt de bal weg. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesilaid verovert de bal door een tackle van achteren. Vesilaid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Stendel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stendel geeft de bal voor. Warhurst probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gierbulewicz de bal. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Warhurst is nu in balbezit. Warhurst passt de bal met de wreef. Bocquet is nu in balbezit. Bocquet geeft een hoge lob. Gierbulewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Choupo-Moting trapt de bal weg van het doel. Rozner kopt de bal weg. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz geeft een lange en hoge pass. Kastrup krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Hill F.C. - Man United 1995-96 0:1

16e minuut.
Pietrafesa rent richting de bal. Pietrafesa speelt de bal door. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds geeft de bal voor. Peli maakt een snoekduik en kopt de bal. Ordáz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz passt de bal met de wreef. Kastrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastrup schiet op doel. Choupo-Moting werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rozner geeft een lange en hoge pass. Gierbulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Skipsey is nu in balbezit. Skipsey geeft een lange en hoge pass. Gierbulewicz heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Anderson geeft een lange en hoge pass. Peli controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ordáz neemt vlug de vrije trap. Daar is Bocquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocquet geeft een hoge lob. Choupo-Moting verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gierbulewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Hill F.C. - Man United 1995-96 0:2

31e minuut.
Figlis kopt de bal weg. Anderson is nu in balbezit. Warhurst verovert de bal door een tackle van achteren. Warhurst geeft een lange en hoge pass. Gierbulewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Choupo-Moting verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Bocquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocquet geeft een lange en hoge pass. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... Choupo-Moting werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Pietrafesa onderschept slim de pass. Pietrafesa probeert naar een medespeler te passen. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds geeft een lange en hoge pass. Peli maakt een snoekduik en kopt de bal. Ordáz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Hill F.C. 57%, Man United 1995-96 43%.
Forest Hill F.C. - Man United 1995-96 0:2

46e minuut.
Laing komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Reynolds is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pietrafesa met de inworp. Reynolds geeft de bal voor. Peli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Pietrafesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrafesa speelt de bal door. Peli bereikt de bal nog maar net als eerste. Peli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Hill F.C. - Man United 1995-96 1:2

58e minuut.
Bocquet is nu in balbezit. Bocquet met een sublieme pass. Warhurst rent richting de bal. Bocquet geeft de bal voor. Gierbulewicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bystol met een sublieme pass. Reynolds rent richting de bal. Reynolds geeft een lange en hoge pass. Peli maakt een snoekduik en kopt de bal. Ordáz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forest Hill F.C. - Man United 1995-96 2:2

63e minuut.
Guevara speelt de bal door. Rozner met een sublieme pass. Bocquet is nu in balbezit. Bocquet geeft een lange en hoge pass. Gierbulewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Hill F.C. - Man United 1995-96 2:3

75e minuut.
Inworp. Giggs komt het veld opgelopen. Fernandes komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Cebeiroa verovert de bal door een tackle van achteren. Reynolds is nu in balbezit. Reynolds passt de bal zonder na te denken. Peli is nu in balbezit. Peli schiet op doel. Ordáz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forest Hill F.C. - Man United 1995-96 3:3

82e minuut.
Bocquet is nu in balbezit. Bocquet passt de bal met de wreef. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst draait met de bal, schiet en ... Radnai probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Figlis kopt de bal weg. Rozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozner passt de bal zonder na te denken. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Hill F.C. 52%, Man United 1995-96 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forest Hill F.C. - Man United 1995-96 3:3