Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Corvin Schadenfreude
4312 Tactiek up Wide
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 48.3
very good Schieten excellent
very good Passen adequate
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski passt de bal zonder na te denken. Huybrechts heeft problemen om de bal te vangen. Huybrechts geeft een lange en hoge pass. Pilikowski krijgt zijn hoofd ertegen. Dickins bokst de bal weg.

10e minuut.
Mạnh Thắng geeft de bal voor. Huybrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Huybrechts met een sublieme pass. Pilikowski rent richting de bal. Pilikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bull passt de bal met de wreef. Szmatuła is nu in balbezit. Szmatuła geeft een hoge lob. Howard is nu in balbezit. Howard schiet op doel. Morgan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Ladegaard passt de bal zonder na te denken. Pilikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira onderschept slim de pass. Huybrechts rent richting de bal. Huybrechts draait met de bal, schiet en ... Dickins bokst de bal weg.

26e minuut.
Ciesielski kopt de bal weg. Bull is nu in balbezit. Pilikowski begaat een overtreding. Pilikowski krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Szmatuła heeft problemen om de bal te vangen. Zaroda rent richting de bal. Met opzet legt Szmatuła zijn tegenspeler op de grond. Szmatuła krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Tostão passt de bal met de wreef. Huybrechts is nu in balbezit. Huybrechts probeert naar een medespeler te passen. Pilikowski rent richting de bal. Pilikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Corvin 36%, Schadenfreude 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Corvin - Schadenfreude 0:0

50e minuut.
Huybrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira is nu in balbezit. Huybrechts onderschept slim de pass. Huybrechts geeft een lange en hoge pass. Trieloff krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Huybrechts rent richting de bal. Huybrechts passt de bal met de wreef. Pilikowski rent richting de bal. Pilikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvin - Schadenfreude 1:0

55e minuut.
Kohler passt de bal in één keer door. Ladegaard rent richting de bal. Ladegaard geeft de bal voor. Zaroda is nu in balbezit. Zaroda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Peräkorpi met een sublieme pass. Tostão heeft problemen om de bal te vangen. Tostão passt de bal zonder na te denken. Zaroda geeft de bal voor. Pilikowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zaroda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tostão geeft een lange en hoge pass. Pilikowski kopt de bal weg. Huybrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Huybrechts geeft de bal voor. Dickins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Trieloff springt en kopt de bal. Daar is Kohler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilikowski rent richting de bal. Pilikowski haalt uit met een fantastische trap. Dickins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvin - Schadenfreude 2:0

85e minuut.
Inworp. Bull met een snelle inworp. Zaroda rent richting de bal. Howard verovert de bal door een tackle van achteren. Howard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Corvin 29%, Schadenfreude 71%.
FC Corvin - Schadenfreude 2:0