Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kendal FC Hunstnaton FC
2024v2 Tactiek test777777
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 59.4
solid Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Inworp. Potegea met een snelle inworp. Batshuayi met een sublieme pass. Tutichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutichenko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Luban geeft een lange en hoge pass. Kieruczenko kopt de bal weg. Luban heeft problemen om de bal te vangen. Luban geeft de bal voor. de Brauwer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Kieruczenko rent richting de bal. Kieruczenko met een sublieme pass. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban geeft een lange en hoge pass. Tutichenko springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Kieruczenko met een sublieme pass. Daar is Luban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luban passt de bal zonder na te denken. Tutichenko is nu in balbezit. Tutichenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cusinati geeft een lange en hoge pass. Kim controleert de bal met de borst. Luban is nu in balbezit. Luban geeft de bal voor. de Brauwer krijgt zijn hoofd ertegen. Çarşı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Lugonja kopt de bal weg. Capa is nu in balbezit. Capa probeert naar een medespeler te passen. França bereikt de bal nog maar net als eerste. França haalt uit met een fantastische trap. Leopold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lleras is nu in balbezit. Lleras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Kieruczenko kopt de bal weg. Tutichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutichenko passt de bal in één keer door. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer schiet op doel. Çarşı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Batshuayi met een sublieme pass. Luban is nu in balbezit. Luban passt de bal met de wreef. Tutichenko rent richting de bal. Tutichenko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. de Brauwer springt en kopt de bal. Çarşı bokst de bal weg.

45e minuut.
Klungelig pakt de Brauwer de bal. Sălăgeanu rent richting de bal. de Brauwer onderschept slim de pass. de Brauwer schiet op doel. Çarşı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - Hunstnaton FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kendal FC 52%, Hunstnaton FC 48%.
Kendal FC - Hunstnaton FC 0:1

51e minuut.
Batshuayi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kieruczenko de bal. Kieruczenko passt de bal zonder na te denken. Luban is nu in balbezit. Luban geeft de bal voor. Çarşı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tutichenko is nu in balbezit. Tutichenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - Hunstnaton FC 0:2

53e minuut.
Chí Công met een sublieme pass. França is nu in balbezit. Nam Sơn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Nam Sơn moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nam Sơn schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. França roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. França kan niet meer verder spelen. Cabezas komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kieruczenko speelt de bal door. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban speelt de bal door. Tutichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutichenko haalt uit met een fantastische trap. Çarşı bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Grassman rent richting de bal. Batshuayi onderschept slim de pass. Batshuayi passt de bal zonder na te denken. de Brauwer rent richting de bal. de Brauwer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Potegea kopt de bal weg. Daar is Batshuayi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batshuayi speelt de bal door. Klungelig pakt Tutichenko de bal. Tutichenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kieruczenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luban is nu in balbezit. Luban geeft de bal voor. Tutichenko maakt een snoekduik en kopt de bal. Çarşı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - Hunstnaton FC 0:3

66e minuut.
Luban is nu in balbezit. Luban geeft de bal voor. Klungelig pakt Grassman de bal. Tutichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutichenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - Hunstnaton FC 0:4

68e minuut.
Batshuayi probeert naar een medespeler te passen. Lugonja bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer onderschept slim de pass. de Brauwer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - Hunstnaton FC 0:5

69e minuut.
Batshuayi bereikt de bal nog maar net als eerste. Batshuayi passt de bal met de wreef. Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban geeft een lange en hoge pass. de Brauwer krijgt zijn hoofd ertegen. Çarşı bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabryś komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cusinati bereikt de bal nog maar net als eerste. Capa onderschept slim de pass. Capa speelt de bal door. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Leopold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Sălăgeanu rent richting de bal. Sălăgeanu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tutichenko de bal onder controle te krijgen. Fatecha kopt de bal weg. Batshuayi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Ardila is nu in balbezit. Ardila passt de bal zonder na te denken. Capa met een sublieme pass. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Leopold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ardila rent richting de bal. Ardila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendal FC - Hunstnaton FC 1:5

76e minuut.
Cusinati met de inworp. Kieruczenko is nu in balbezit. Kieruczenko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Luban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luban geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Capa met een sublieme pass. Lleras is nu in balbezit. Lleras speelt de bal door. Ardila rent richting de bal. Ardila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kieruczenko met een sublieme pass. Luban is nu in balbezit. Luban geeft de bal voor. Tutichenko is nu in balbezit. Tutichenko schiet op doel. Gabryś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gabryś trapt de bal weg van het doel. Capa kopt de bal weg. Ardila rent richting de bal. Ardila haalt uit met een fantastische trap. Leopold werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kendal FC 66%, Hunstnaton FC 34%.
Kendal FC - Hunstnaton FC 1:5