Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forest Resurrecteds Aubergine FC
442new24atB Tactiek tre
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
formidable Verdedigen solid


4e minuut.
Wiaderny is nu in balbezit. Wiaderny passt de bal zonder na te denken. Palyanitsa rent richting de bal. Palyanitsa haalt uit met een fantastische trap. Cordoeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Aelvoet rent richting de bal. Assis onderschept slim de pass. Ntegiannis probeert naar een medespeler te passen. Assis is nu in balbezit. Assis geeft een lange en hoge pass. Vicente bokst de bal weg. Thomas rent richting de bal. Thomas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Aubergine FC 1:0

9e minuut.
Kotewecki rent richting de bal. Kotewecki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ntegiannis geeft de bal voor. Vicente bokst de bal weg.

10e minuut.
Calheiros geeft een lange en hoge pass. Coronel kopt de bal weg. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel. Vicente maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Kotewecki geeft een lange en hoge pass. Bodrian kopt de bal weg. Klungelig pakt Falconetti de bal. Palyanitsa is nu in balbezit. Palyanitsa haalt uit met een fantastische trap. Cordoeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ntegiannis kopt de bal weg. Monk rent richting de bal. Wiaderny begaat een overtreding. Wiaderny krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Lisek probeert de bal aan de voet te houden. de Jesús Silva rent richting de bal. Palyanitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. Cordoeiro bokst de bal weg.

44e minuut.
de Jesús Silva onderschept slim de pass. de Jesús Silva met een sublieme pass. Wiaderny met een sublieme pass. Palyanitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forest Resurrecteds - Aubergine FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Resurrecteds 54%, Aubergine FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forest Resurrecteds - Aubergine FC 1:1

48e minuut.
de Jesús Silva is nu in balbezit. Wiaderny rent richting de bal. Palyanitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Falconetti rent richting de bal. Palyanitsa verovert de bal door een tackle van achteren. Coronel begaat een overtreding. Coronel krijgt een gele kaart. Palyanitsa raakt geblesseerd tijdens het duel. Wiaderny zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Palyanitsa springt en kopt de bal. Cordoeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Aubergine FC 1:2

58e minuut.
Monk rent richting de bal. Monk geeft een hoge lob. Assis is nu in balbezit. Thomas is nu in balbezit. Thomas draait met de bal, schiet en ... Vicente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel. Vicente bokst de bal weg. Thomas is nu in balbezit. Tait verovert de bal door een tackle van achteren. Tait geeft een hoge lob. Coronel geeft een lange en hoge pass. Vicente bokst de bal weg. Thomas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. EL Baloushi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Warać met een sublieme pass. Palyanitsa rent richting de bal. Falconetti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Palyanitsa raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Palyanitsa neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palyanitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa schiet op doel. Cordoeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Palyanitsa verovert de bal door een tackle van achteren. Bodrian rent richting de bal. Lisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa verovert de bal door een tackle van achteren. Palyanitsa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Monk onderschept slim de pass. Monk passt de bal zonder na te denken. Ntegiannis rent richting de bal. Ntegiannis geeft de bal voor. EL Baloushi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Tait geeft een lange en hoge pass. de Jesús Silva kopt de bal weg. Palyanitsa rent richting de bal. Palyanitsa haalt uit met een fantastische trap. Cordoeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Aubergine FC 1:3

73e minuut.
Bodrian met de inworp. Wiaderny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny geeft een hoge lob. de Jesús Silva heeft problemen om de bal te vangen. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Aubergine FC 1:4

77e minuut.
Wells rent richting de bal. Wells passt de bal in één keer door. EL Baloushi heeft problemen om de bal te vangen. Thomas rent richting de bal. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Vicente bokst de bal weg.

79e minuut.
Monk speelt de bal door. Daar is Tait, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel. Vicente maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Aubergine FC 2:4

84e minuut.
Olivato met een snelle inworp. Monk rent richting de bal. Monk speelt de bal door. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Lisek geeft een hoge lob. Ntegiannis is nu in balbezit. Kotewecki verovert de bal door een tackle van achteren. Bodrian is nu in balbezit. Bodrian geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Resurrecteds 52%, Aubergine FC 48%.
Forest Resurrecteds - Aubergine FC 2:4