Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aubergine FC Hunstnaton FC
tre Tactiek test 7 mirror
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
60.6 gemiddelde waardering 58.5
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen goed
solide Verdedigen formidabel


6e minuut.
Batshuayi bereikt de bal nog maar net als eerste. Batshuayi geeft de bal voor. Sułkowski springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Calheiros de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Hunstnaton FC 0:1

15e minuut.
Tait speelt de bal door. Bodrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrian geeft een hoge lob. Tutichenko rent richting de bal. Tutichenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tait is nu in balbezit. Tait geeft de bal voor. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ... Leopold werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny probeert naar een medespeler te passen. Daar is de Jesús Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Jesús Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aubergine FC - Hunstnaton FC 1:1

30e minuut.
Bodrian kopt de bal weg. Wiaderny speelt de bal door. Palyanitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa haalt uit met een fantastische trap. Leopold probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Hunstnaton FC 2:1

35e minuut.
Wiaderny is nu in balbezit. Cusinati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wiaderny raakt geblesseerd tijdens het duel. Bodrian met een snel genomen vrije trap. de Jesús Silva maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Hunstnaton FC 3:1

37e minuut.
Aelvoet passt de bal in één keer door. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stelmac krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Stelmac geeft een hoge lob. Tutichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Batshuayi is nu in balbezit. Batshuayi geeft de bal voor. Sułkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Hunstnaton FC 3:2

42e minuut.
Žarković geeft een lange en hoge pass. Stelmac kan de bal niet met de borst controleren. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Hunstnaton FC 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aubergine FC 44%, Hunstnaton FC 56%.
Aubergine FC - Hunstnaton FC 4:2

49e minuut.
Nam Sơn geeft de bal voor. Tutichenko kopt de bal weg. Batshuayi is nu in balbezit. Batshuayi geeft een hoge lob. Sułkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tait geeft een hoge lob. Inworp. Kopciuszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batshuayi is nu in balbezit. Batshuayi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Tait met de inworp. Kopciuszko geeft een hoge lob. Sułkowski kopt de bal weg. Tutichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutichenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Batshuayi rent richting de bal. Batshuayi geeft een hoge lob. Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski schiet op doel. Vicente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

73e minuut.
Wiaderny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny passt de bal in één keer door. Aelvoet probeert naar een medespeler te passen. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva schiet op doel. Leopold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palyanitsa rent richting de bal. Palyanitsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Hunstnaton FC 5:2

74e minuut.
Wiaderny passt de bal met de wreef. Daar is Aelvoet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aelvoet speelt de bal door. Palyanitsa rent richting de bal. Palyanitsa haalt uit met een fantastische trap. Leopold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cusinati rent richting de bal. Palyanitsa verovert de bal door een tackle van achteren. Palyanitsa draait met de bal, schiet en ... Leopold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ... Leopold maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - Hunstnaton FC 6:2

89e minuut.
Sułkowski met een sublieme pass. Chojecki speelt de bal door. Batshuayi is nu in balbezit. Batshuayi geeft een lange en hoge pass. Sułkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aubergine FC 48%, Hunstnaton FC 52%.
Aubergine FC - Hunstnaton FC 6:2