Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
King Athletic Nibelheim
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 21
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Primus rent richting de bal. Primus passt de bal in één keer door. Butcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark verovert de bal door een tackle van achteren. Clark draait met de bal, schiet en ... Dunk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Trevitt rent richting de bal. Platt onderschept slim de pass. Platt probeert naar een medespeler te passen. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
King Athletic - Nibelheim 0:1

13e minuut.
Nicholls geeft een hoge lob. NeviIIe kopt de bal weg. Tremble met een sublieme pass. Klungelig pakt Clark de bal. Clark haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Potter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sweeney onderschept slim de pass. Clark rent richting de bal. Clark draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ward-Prowse de bal onder controle te krijgen. Dunk bokst de bal weg.

37e minuut.
Stockdale geeft de bal voor. Potter bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallagher. Gallagher krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King Athletic 49%, Nibelheim 51%.
King Athletic - Nibelheim 0:1

53e minuut.
Wharton passt de bal met de wreef. Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse geeft de bal voor. Nicholls bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholls draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
King Athletic - Nibelheim 1:1

54e minuut.
Stockdale raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huckerby komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Primus met een sublieme pass. Sweeney bereikt de bal nog maar net als eerste. Huckerby is nu in balbezit. Sweeney onderschept slim de pass. Sweeney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dunk met een harde bal richting middenveld. Mitchell speelt de bal door. Lampard Sr. rent richting de bal. Lampard Sr. haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Huckerby is nu in balbezit. Sweeney verovert de bal door een tackle van achteren. Huckerby tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huckerby krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Wharton verovert de bal door een tackle van achteren. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell passt de bal in één keer door. Clark is nu in balbezit. Clark schiet op doel. Dunk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King Athletic 53%, Nibelheim 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
King Athletic - Nibelheim 1:1