Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melchester Rovers Manchester Ucity
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Rahman passt de bal zonder na te denken. Walker rent richting de bal. Walker passt de bal in één keer door. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Salter is nu in balbezit. Stewart verovert de bal door een tackle van achteren. Juninho bereikt de bal nog maar net als eerste. Juninho draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rahman kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Juninho de bal onder controle te krijgen. Hoddle met een sublieme pass. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rankin is nu in balbezit. Rankin passt de bal met de wreef. Daar is Hoddle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stewart rent richting de bal. Stewart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Foster rent richting de bal. Hoddle onderschept slim de pass. Hoddle speelt de bal door. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Frost bereikt de bal nog maar net als eerste. Frost geeft de bal voor. Muir bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell verovert de bal door een tackle van achteren. Coppell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Salter is nu in balbezit. Juninho onderschept slim de pass. Juninho met een sublieme pass. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
McMillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalglish onderschept slim de pass. Dalglish geeft een hoge lob. Stewart is nu in balbezit. Stewart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melchester Rovers - Manchester Ucity 1:0

42e minuut.
Rankin is nu in balbezit. Rankin speelt de bal door. Jonеs rent richting de bal. Coppell onderschept slim de pass. Coppell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melchester Rovers 43%, Manchester Ucity 57%.
Melchester Rovers - Manchester Ucity 1:0

48e minuut.
Rice bereikt de bal nog maar net als eerste. Frost onderschept slim de pass. Frost probeert naar een medespeler te passen. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Foster passt de bal in één keer door. Juninho is nu in balbezit. Juninho probeert naar een medespeler te passen. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Dozzell geeft een hoge lob. Jonеs heeft problemen om de bal te vangen. Coppell is nu in balbezit. Coppell haalt uit met een fantastische trap. Gascoigne probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Salter rent richting de bal. Walker onderschept slim de pass. Walker probeert naar een medespeler te passen. Stewart rent richting de bal. Stewart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Frost geeft de bal voor. Jonеs is nu in balbezit. Coppell onderschept slim de pass. Coppell draait met de bal, schiet en ... Gascoigne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Melchester Rovers - Manchester Ucity 1:1

68e minuut.
Foster passt de bal in één keer door. Juninho met een sublieme pass. Stewart probeert naar een medespeler te passen. Rahman is nu in balbezit. Rahman geeft een lange en hoge pass. Hinshelwood bokst de bal weg.

71e minuut.
Rankin verovert de bal door een tackle van achteren. Rankin met een sublieme pass. Jonеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell verovert de bal door een tackle van achteren. Coppell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Klungelig pakt Salter de bal. Rankin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rankin speelt de bal door. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ramsey geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rice met een snelle inworp. Rahman rent richting de bal. Rahman geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Melchester Rovers - Manchester Ucity 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melchester Rovers 56%, Manchester Ucity 44%.
Melchester Rovers - Manchester Ucity 2:1