Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Wednesday Maidenhead United
352 Tactiek TRAINING
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 27.8
poor Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Rodriguez draait met de bal, schiet en ... Lita kopt de bal weg. Klungelig pakt Dennis de bal. Delépine is nu in balbezit. Delépine schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Delépine bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen begaat een overtreding. Delépine is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trivella met een snel genomen vrije trap. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wednesday - Maidenhead United 0:1

28e minuut.
Trivella passt de bal met de wreef. Huairen rent richting de bal. Huairen passt de bal in één keer door. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez schiet op doel. Soglo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Klungelig pakt Drummond de bal. Drummond geeft de bal voor. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez schiet op doel. Soglo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wednesday - Maidenhead United 0:2

39e minuut.
Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu geeft een lange en hoge pass. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Wednesday 80%, Maidenhead United 20%.
The Wednesday - Maidenhead United 0:2

59e minuut.
Nuevo is nu in balbezit. Nuevo passt de bal met de wreef. Lita is nu in balbezit. Huairen verovert de bal door een tackle van achteren. Huairen draait met de bal, schiet en ... Soglo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Parsons rent richting de bal. Parsons met een sublieme pass. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Wednesday - Maidenhead United 0:3

88e minuut.
Dennis geeft een hoge lob. Myers kopt de bal weg. Klungelig pakt Rowett de bal. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wednesday - Maidenhead United 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Wednesday 67%, Maidenhead United 33%.
The Wednesday - Maidenhead United 0:4