Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Minan Bognor Irons
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Bogarde raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Griffiths komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Vardy rent richting de bal. Woodgate speelt de bal door. Harry bereikt de bal nog maar net als eerste. Harry haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Morris de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bradshaw trapt de bal weg van het doel. Sawyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyer speelt de bal door. Smith rent richting de bal. Smith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Minan - Bognor Irons 0:1

39e minuut.
Woodgate geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Richie met een snelle inworp. Vardy is nu in balbezit. Vardy geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Minan 55%, Bognor Irons 45%.
Inter Minan - Bognor Irons 0:1

54e minuut.
Sawyer speelt de bal door. Griffiths is nu in balbezit. Howson maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Howson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Howson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Griffiths is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sawyer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Smith is nu in balbezit. Smith schiet op doel. Bradshaw bokst de bal weg.

62e minuut.
Rush met de inworp. Parkin is nu in balbezit. Parkin met een sublieme pass. Harry rent richting de bal. Harry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Minan 58%, Bognor Irons 42%.
Inter Minan - Bognor Irons 0:1