Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hailsham FC STATIC ATHLETIC
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Harrison speelt de bal door. Salter is nu in balbezit. Rae is nu in balbezit. Rae schiet op doel. Shilton maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hailsham FC - STATIC ATHLETIC 1:0

21e minuut.
Harrison is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haynes. Harrison raakt geblesseerd tijdens het duel. Harrison komt bij de bal en schiet. Rae krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mehta passt de bal in één keer door. Holland bereikt de bal nog maar net als eerste. Holland probeert naar een medespeler te passen. Rae rent richting de bal. Rae schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Salter raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lyle komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hailsham FC 57%, STATIC ATHLETIC 43%.
Hailsham FC - STATIC ATHLETIC 1:0

57e minuut.
George verovert de bal door een tackle van achteren. George met een sublieme pass. Harrison is nu in balbezit. Harrison schiet op doel. Lyle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shilton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rae bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Lyle de bal onder controle te krijgen. Wallace rent richting de bal. Stones legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wallace raakt geblesseerd tijdens het duel. Harrison legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Hailsham FC - STATIC ATHLETIC 2:0

84e minuut.
Stones heeft problemen om de bal te vangen. Harrison rent richting de bal. Harrison probeert naar een medespeler te passen. Rae rent richting de bal. Rae draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Christie rent richting de bal. Christie probeert naar een medespeler te passen. Darling bereikt de bal nog maar net als eerste. Darling schiet op doel. Defoe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hailsham FC - STATIC ATHLETIC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hailsham FC 40%, STATIC ATHLETIC 60%.
Hailsham FC - STATIC ATHLETIC 2:1