Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brighton FC Redhillpool
4-2-2-2 Tactiek 424
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.9 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Vardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardy probeert naar een medespeler te passen. Tufnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufnell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton FC - Redhillpool 1:0

24e minuut.
Shaw geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mackay met een snelle inworp. Fenton is nu in balbezit. Fenton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Nolan rent richting de bal. Telfer onderschept slim de pass. Painter met een sublieme pass. Tufnell is nu in balbezit. Tufnell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brighton FC 44%, Redhillpool 56%.
Brighton FC - Redhillpool 1:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peel met de inworp. Lineker is nu in balbezit. Tufnell verovert de bal door een tackle van achteren. Tufnell draait met de bal, schiet en ... Carragher bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Peel verovert de bal door een tackle van achteren. Peel speelt de bal door. Hackett rent richting de bal. Tufnell onderschept slim de pass. Tufnell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton FC - Redhillpool 2:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Remy komt het veld opgelopen.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Samways komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Remy is nu in balbezit. Telfer is nu in balbezit. Remy verovert de bal door een tackle van achteren. Peel rent richting de bal. Peel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Shaw geeft een lange en hoge pass. Vardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardy passt de bal in één keer door. Remy bereikt de bal nog maar net als eerste. Remy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Nolan probeert naar een medespeler te passen. Vardy rent richting de bal. Hackett legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vardy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Remy neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt Telfer de bal. Vardy rent richting de bal. Vardy passt de bal met de wreef. Remy bereikt de bal nog maar net als eerste. Remy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Price geeft een hoge lob. Mackay is nu in balbezit. Mackay passt de bal zonder na te denken. Fenton is nu in balbezit. Fenton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Remy rent richting de bal. Guéhi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Remy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Samways zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Remy bereikt de bal nog maar net als eerste. Remy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brighton FC 22%, Redhillpool 78%.
Brighton FC - Redhillpool 2:0