Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Newcastle Rovers FC Galaxy Star
352 Tactiek Sweep
49% Balbezit 51%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 17.8
solide Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Kanе bereikt de bal nog maar net als eerste. Rae onderschept slim de pass. Alexander-Arnold is nu in balbezit. Rae onderschept slim de pass. Rae schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Danns verovert de bal door een tackle van achteren. Danns speelt de bal door. Klungelig pakt Albuşel de bal. Albuşel haalt uit met een fantastische trap. Watts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Palmer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Watts probeert de bal met de borst te controleren. Rucina rent richting de bal. Rucina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Eastwood verovert de bal door een tackle van achteren. Eastwood geeft een lange en hoge pass. Ifill kopt de bal weg. Rucina kan de bal niet met de borst controleren. Rucina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Newcastle Rovers - FC Galaxy Star 1:0

17e minuut.
Ifill speelt de bal door. Danns bereikt de bal nog maar net als eerste. Danns passt de bal zonder na te denken. Rucina rent richting de bal. Rucina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Mheuka verovert de bal door een tackle van achteren. Danns heeft problemen om de bal te vangen. Danns passt de bal in één keer door. Rucina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rucina onderschept slim de pass. Rucina geeft een hoge lob. Daar is Carter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danns is nu in balbezit. Danns draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pugh is nu in balbezit. Danns verovert de bal door een tackle van achteren. Watts probeert naar een medespeler te passen. Rucina rent richting de bal. Rucina draait met de bal, schiet en ... Clough probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Danns heeft problemen om de bal te vangen. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel passt de bal met de wreef. Rucina is nu in balbezit. Rucina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Newcastle Rovers - FC Galaxy Star 2:0

44e minuut.
Jedlik probeert naar een medespeler te passen. Rucina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucina passt de bal zonder na te denken. Danns bereikt de bal nog maar net als eerste. Danns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Newcastle Rovers - FC Galaxy Star 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newcastle Rovers 41%, FC Galaxy Star 59%.
Newcastle Rovers - FC Galaxy Star 3:0

49e minuut.
Toney bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toney. Toney krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Pugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Danns onderschept slim de pass. Danns passt de bal in één keer door. Rucina rent richting de bal. Rucina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Clough met een sublieme pass. Cohen rent richting de bal. Mheuka met een sublieme pass. Rucina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Wallace rent richting de bal. Kanе verovert de bal door een tackle van achteren. Kanе geeft de bal voor. Rucina is nu in balbezit. Rucina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Danns rent richting de bal. Carter verovert de bal door een tackle van achteren. Carter probeert naar een medespeler te passen. Rae bereikt de bal nog maar net als eerste. Rae schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kanе met een harde bal richting middenveld. Albuşel is nu in balbezit. Albuşel passt de bal met de wreef. Daar is Rucina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rucina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Newcastle Rovers - FC Galaxy Star 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newcastle Rovers 29%, FC Galaxy Star 71%.
Newcastle Rovers - FC Galaxy Star 4:0