Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 21:15
  • Competitiewedstrijd: Division III.06
  • Stadion: The Bowl
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 25966
Wooden Spoon Warriors Roving Reporter Harry Lall
523 free flowing Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
22 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 47.3
goed Schieten solide
solide Passen solide
goed Verdedigen redelijk


7e minuut.
Romaszko rent richting de bal. Ayata rent richting de bal. Ayata passt de bal zonder na te denken. Jackson is nu in balbezit. Jackson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dowbór speelt de bal door. Ayata probeert naar een medespeler te passen. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko draait met de bal, schiet en ... Sorriso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wooden Spoon Warriors - Roving Reporter Harry Lall 1:0

19e minuut.
Rodríguez Ramos probeert naar een medespeler te passen. Jackson probeert naar een medespeler te passen. Romaszko rent richting de bal. Ayata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayata haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Mierkiewicz met een sublieme pass. Burlot controleert de bal met de borst. Hardy is nu in balbezit. Hardy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wooden Spoon Warriors - Roving Reporter Harry Lall 1:1

27e minuut.
Stares passt de bal zonder na te denken. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sturridge. Hardy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Batty komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Wooden Spoon Warriors - Roving Reporter Harry Lall 1:2

29e minuut.
Klungelig pakt Romaszko de bal. Ayata rent richting de bal. Ayata passt de bal in één keer door. Jackson rent richting de bal. Jackson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rodríguez Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Ramos met een sublieme pass. Jackson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ayata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayata schiet op doel. Sorriso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Jackson is nu in balbezit. Jackson met een sublieme pass. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko schiet op doel. Sorriso probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Opriţa passt de bal met de wreef. Ayata rent richting de bal. Ayata passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Opriţa de bal. Opriţa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wooden Spoon Warriors 46%, Roving Reporter Harry Lall 54%.
Wooden Spoon Warriors - Roving Reporter Harry Lall 1:2

47e minuut.
Blombowski rent richting de bal. Blombowski geeft een hoge lob. Mierkiewicz rent richting de bal. Mierkiewicz schiet op doel. Price probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Fontova bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontova passt de bal met de wreef. Mierkiewicz is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Hardy bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Wooden Spoon Warriors - Roving Reporter Harry Lall 1:3

48e minuut.
Ayata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierkiewicz onderschept slim de pass. Mierkiewicz passt de bal in één keer door. Fontova rent richting de bal. Fontova geeft een hoge lob. Price kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hardy is nu in balbezit. Hardy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hardy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Wooden Spoon Warriors - Roving Reporter Harry Lall 1:4

50e minuut.
Witczyk geeft een hoge lob. Burlot rent richting de bal. Hardy rent richting de bal. Hardy draait met de bal, schiet en ... Price werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wooden Spoon Warriors - Roving Reporter Harry Lall 1:5

52e minuut.
Opriţa probeert naar een medespeler te passen. Jackson rent richting de bal. Kulczyński met een sublieme pass. Ayata is nu in balbezit. Ayata schiet op doel. Sorriso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Jackson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayata rent richting de bal. Ayata draait met de bal, schiet en ... Sorriso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wooden Spoon Warriors - Roving Reporter Harry Lall 2:5

61e minuut.
Fontova passt de bal in één keer door. Mierkiewicz rent richting de bal. Witczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Mierkiewicz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mierkiewicz kan niet meer verder spelen. Tüzel komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kulczyński is nu in balbezit. Kulczyński passt de bal in één keer door. Romaszko rent richting de bal. Ayata is nu in balbezit. Ayata schiet op doel. Sorriso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jackson is nu in balbezit. Jackson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hardy geeft een lange en hoge pass. Fontova kopt de bal weg. Daar is Tüzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüzel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wooden Spoon Warriors - Roving Reporter Harry Lall 2:6

69e minuut.
Burlot speelt de bal door. Klungelig pakt Tramontin de bal. Rodríguez Ramos is nu in balbezit. Rodríguez Ramos geeft de bal voor. Ayata bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko haalt uit met een fantastische trap. Kulczyński speelt de bal door. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rodríguez Ramos probeert naar een medespeler te passen. Kulczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyński passt de bal in één keer door. Romaszko rent richting de bal. Romaszko draait met de bal, schiet en ... Sorriso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wooden Spoon Warriors - Roving Reporter Harry Lall 3:6

86e minuut.
Tramontin rent richting de bal. Rodríguez Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Ramos geeft de bal voor. Ayata is nu in balbezit. Ayata draait met de bal, schiet en ... Sorriso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Tüzel rent richting de bal. Tüzel met een sublieme pass. Hardy rent richting de bal. Hardy haalt uit met een fantastische trap. Price maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wooden Spoon Warriors - Roving Reporter Harry Lall 3:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wooden Spoon Warriors 47%, Roving Reporter Harry Lall 53%.
Wooden Spoon Warriors - Roving Reporter Harry Lall 3:7