Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ultimate XI Surbiton Town
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 25.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Inworp. Nistelrooy met een snelle inworp. Waddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Rae verovert de bal door een tackle van achteren. Rae haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Sawyer is nu in balbezit. Rio verovert de bal door een tackle van achteren. Rio probeert naar een medespeler te passen. Woodgate is nu in balbezit. Woodgate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hackett probeert de bal aan de voet te houden. Trossard onderschept slim de pass. Trossard geeft een hoge lob. Woodgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodgate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimate XI - Surbiton Town 0:1

31e minuut.
McManaman is nu in balbezit. Woodgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodgate probeert naar een medespeler te passen. Trossard is nu in balbezit. Trossard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sawyer rent richting de bal. Trossard is nu in balbezit. Sawyer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sawyer krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Ashton geeft de bal voor. Inworp. Morgan met een snelle inworp. Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes draait met de bal, schiet en ... Scott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultimate XI 65%, Surbiton Town 35%.
Ultimate XI - Surbiton Town 0:1

50e minuut.
Dunwoody probeert de bal aan de voet te houden. Strachan geeft een lange en hoge pass. Dunwoody probeert de bal aan de voet te houden. Paul rent richting de bal. Paul geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimate XI - Surbiton Town 0:2

54e minuut.
Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. McManaman bereikt de bal nog maar net als eerste. McManaman speelt de bal door. Rae rent richting de bal. Rae schiet op doel. Scott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Woodgate passt de bal zonder na te denken. Richie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trossard. Trossard krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Waddle passt de bal in één keer door. Paul speelt de bal door. Woodgate is nu in balbezit. Woodgate draait met de bal, schiet en ... Downing probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimate XI - Surbiton Town 0:3

84e minuut.
Woodgate rent richting de bal. Woodgate draait met de bal, schiet en ... Williamson probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sheridan zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultimate XI 60%, Surbiton Town 40%.
Ultimate XI - Surbiton Town 0:3