Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oxford United F.C. BeastWitg2WibgBacks
OXF Tactiek 532
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
47 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 24.5
very good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Dworczak is nu in balbezit. Bazzarella is nu in balbezit. Bazzarella probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gabrillargues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabrillargues draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bright de bal. Bazzarella is nu in balbezit. Bazzarella schiet op doel. Juninho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doeltrap. Juninho trapt de bal weg. Ferres kopt de bal weg. Bazzarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazzarella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bazzarella passt de bal in één keer door. Gabrillargues rent richting de bal. Petrin is nu in balbezit. Petrin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bazzarella rent richting de bal. Bazzarella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - BeastWitg2WibgBacks 1:0

11e minuut.
Horsfield kopt de bal weg. Bazzarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazzarella speelt de bal door. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues draait met de bal, schiet en ... Juninho bokst de bal weg.

12e minuut.
Juninho met een sublieme pass. Ferres kopt de bal weg. Petrin heeft problemen om de bal te vangen. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Juninho trapt de bal weg. Dworczak kopt de bal weg. Mackenzie heeft problemen om de bal te vangen. Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gardener geeft een hoge lob. Bright heeft problemen om de bal te vangen. Bazzarella is nu in balbezit. Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap. Juninho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Ferres speelt de bal door. Klungelig pakt Gabrillargues de bal. Petrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Juninho trapt de bal weg. Bazzarella probeert de bal aan de voet te houden. Bazzarella draait met de bal, schiet en ... Juninho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dworczak zal de hoekschop nemen. Gabrillargues heeft problemen om de bal te vangen. Gabrillargues draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - BeastWitg2WibgBacks 2:0

22e minuut.
Bazzarella onderschept slim de pass. Bazzarella probeert naar een medespeler te passen. Petrin rent richting de bal. Petrin schiet op doel. Juninho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - BeastWitg2WibgBacks 3:0

27e minuut.
Bazzarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazzarella passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gabrillargues de bal. Gabrillargues schiet op doel. Juninho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - BeastWitg2WibgBacks 4:0

32e minuut.
Gardener is nu in balbezit. Petrin verovert de bal door een tackle van achteren. Petrin geeft de bal voor. Bazzarella rent richting de bal. Bazzarella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - BeastWitg2WibgBacks 5:0

34e minuut.
Militar heeft problemen om de bal te vangen. Militar geeft een hoge lob. Bright probeert de bal met de borst te controleren. Bazzarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazzarella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bazzarella geeft een hoge lob. Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap. Juninho probeert wanhopig de bal te grijpen. Bright probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - BeastWitg2WibgBacks 6:0

41e minuut.
Ferres is nu in balbezit. Petrin is nu in balbezit. Petrin met een sublieme pass. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues draait met de bal, schiet en ... Juninho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Bazzarella speelt de bal door. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bright de bal onder controle te krijgen. Juninho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - BeastWitg2WibgBacks 7:0

43e minuut.
Petrin met een sublieme pass. Daar is Gabrillargues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horsfield rent richting de bal. Gabrillargues onderschept slim de pass. Gabrillargues draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Doeltrap. Juninho trapt de bal weg van het doel. Ferres kopt de bal weg. Petrin rent richting de bal. Petrin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - BeastWitg2WibgBacks 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oxford United F.C. 24%, BeastWitg2WibgBacks 76%.
Oxford United F.C. - BeastWitg2WibgBacks 8:0

53e minuut.
Dworczak onderschept slim de pass. Ferres rent richting de bal. Ferres met een sublieme pass. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues schiet op doel. Juninho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petrin is nu in balbezit. Petrin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - BeastWitg2WibgBacks 9:0

57e minuut.
Jonеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferres verovert de bal door een tackle van achteren. Ferres probeert naar een medespeler te passen. Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues schiet op doel. Juninho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Bazzarella de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - BeastWitg2WibgBacks 10:0

58e minuut.
Rnić speelt de bal door. Mackenzie kan de bal niet met de borst controleren. Mackenzie met een sublieme pass. Bazzarella rent richting de bal. Bazzarella haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Juninho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - BeastWitg2WibgBacks 11:0

62e minuut.
Gardener probeert naar een medespeler te passen. Craven speelt de bal door. Militar rent richting de bal. Militar geeft een hoge lob. Petrin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mackenzie rent richting de bal. Rotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Rotaru passt de bal met de wreef. Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ferres probeert naar een medespeler te passen. Petrin is nu in balbezit. Petrin geeft een lange en hoge pass. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap. Juninho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - BeastWitg2WibgBacks 12:0

67e minuut.
Ferres speelt de bal door. Militar geeft een lange en hoge pass. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues draait met de bal, schiet en ... Juninho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Craven rent richting de bal. Rotaru geeft een hoge lob. Gabrillargues probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gabrillargues schiet op doel. Juninho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - BeastWitg2WibgBacks 13:0

72e minuut.
Rnić speelt de bal door. Petrin rent richting de bal. Mackenzie speelt de bal door. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap. Juninho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bazzarella rent richting de bal. Bazzarella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - BeastWitg2WibgBacks 14:0

75e minuut.
Mackenzie onderschept slim de pass. Ferres onderschept slim de pass. Ferres passt de bal zonder na te denken. Petrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrin haalt uit met een fantastische trap. Juninho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Rotaru is nu in balbezit. Rotaru geeft de bal voor. Klungelig pakt Gardener de bal. Petrin is nu in balbezit. Petrin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rotaru is nu in balbezit. Petrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrin passt de bal zonder na te denken. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - BeastWitg2WibgBacks 15:0

89e minuut.
Jonеs probeert naar een medespeler te passen. Rnić geeft de bal voor. Klungelig pakt Bright de bal. Petrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrin haalt uit met een fantastische trap. Juninho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oxford United F.C. 27%, BeastWitg2WibgBacks 73%.
Oxford United F.C. - BeastWitg2WibgBacks 15:0