Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Margate Nathan FC 23
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 32.7
very good Schieten adequate
weak Passen weak
poor Verdedigen average


2e minuut.
Cram verovert de bal door een tackle van achteren. Cram probeert naar een medespeler te passen. Marheineke is nu in balbezit. Marheineke haalt uit met een fantastische trap. Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate - Nathan FC 23 0:1

11e minuut.
Lockheart probeert naar een medespeler te passen. Soprano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mings. Mings krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Daar is Power, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soprano speelt de bal door. Preece rent richting de bal. Marheineke rent richting de bal. Marheineke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Preece rent richting de bal. Preece passt de bal in één keer door. Redknapp is nu in balbezit. Redknapp geeft de bal voor. Preece krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate - Nathan FC 23 0:2

22e minuut.
Trossard is nu in balbezit. Preece is nu in balbezit. Preece probeert naar een medespeler te passen. Redknapp rent richting de bal. Redknapp geeft een lange en hoge pass. Stevens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Saunders geeft een hoge lob. Watson is nu in balbezit. Watson geeft een lange en hoge pass. Marheineke rent richting de bal. Marheineke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Zelada rent richting de bal. Watson rent richting de bal. Zelada verovert de bal door een tackle van achteren. Zelada schiet op doel. Özatalay maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cram geeft de bal voor. Marheineke controleert de bal met de borst. Marheineke passt de bal in één keer door. Preece bereikt de bal nog maar net als eerste. Preece haalt uit met een fantastische trap. Stevens bokst de bal weg. Marheineke maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Lockheart passt de bal zonder na te denken. Cram bereikt de bal nog maar net als eerste. Cram met een sublieme pass. Marheineke is nu in balbezit. Marheineke haalt uit met een fantastische trap. Stevens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Zelada is nu in balbezit. Metcalfe is nu in balbezit. Zelada onderschept slim de pass. Zelada schiet op doel. Özatalay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lockheart is nu in balbezit. Saunders is nu in balbezit. Lockheart verovert de bal door een tackle van achteren. Preece is nu in balbezit. Preece haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Marheineke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marheineke haalt uit met een fantastische trap. Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate - Nathan FC 23 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Margate 61%, Nathan FC 23 39%.
Margate - Nathan FC 23 0:3

47e minuut.
Daar is Cram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lockheart is nu in balbezit. Saunders tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saunders krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Redknapp probeert naar een medespeler te passen. Saunders met een sublieme pass. Power speelt de bal door. Zelada is nu in balbezit. Zelada haalt uit met een fantastische trap. Özatalay bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate - Nathan FC 23 1:3

56e minuut.
Trossard met een snelle inworp. Klungelig pakt Saunders de bal. Saunders met een sublieme pass. Zelada rent richting de bal. Zelada schiet op doel. Özatalay bokst de bal weg.

57e minuut.
Redknapp geeft een lange en hoge pass. Power probeert de bal aan de voet te houden. Cram met een sublieme pass. Marheineke is nu in balbezit. Marheineke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate - Nathan FC 23 1:4

65e minuut.
Trossard geeft de bal voor. Inworp. Redknapp met een snelle inworp. Preece is nu in balbezit. Preece geeft de bal voor. Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Lockheart heeft problemen om de bal te vangen. Saunders is nu in balbezit. Saunders geeft de bal voor. Zelada is nu in balbezit. Zelada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Saunders met een snelle inworp. Cook rent richting de bal. Cook geeft de bal voor. Zelada is nu in balbezit. Zelada haalt uit met een fantastische trap. Özatalay bokst de bal weg.

81e minuut.
Saunders is nu in balbezit. Saunders passt de bal met de wreef. Power speelt de bal door. Zelada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelada haalt uit met een fantastische trap. Özatalay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Curd zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soprano heeft problemen om de bal te vangen. Soprano geeft de bal voor. Marheineke rent richting de bal. Marheineke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate - Nathan FC 23 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Margate 52%, Nathan FC 23 48%.
Margate - Nathan FC 23 1:5